Life

Horoscop zilnic pentru luni, 6 februarie 2023. Săgetătorii, implicați într-o cursă periculoasă

Ce au rezervat astrele pentru ziua de luni, 6 februarie 2023. Se anunță un început de săptămână palpitant și cu noi provocări pentru zodii.
05.02.2023 | 17:36
Horoscop zilnic pentru luni 6 februarie 2023 Sagetatorii implicati intro cursa periculoasa
Horoscop pentru începutul de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au noi vești pentru nativi. Începutul de săptămână îi va pune în fața unor situații neașteptate și încărcate cu emoții.

Ce vești au astrologii pentru nativi la început de săptămână

Zodiile trebuie să se înarmeze și cu multă răbdare, căci vor fi persoane care le vor testa rezistența la nervi sau la stres. Află din rândurile următoare horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii trebuie să-și vadă de propria curte și să renunța la a mai analiza situația celorlalți. Astfel, nu fac decât să se autosaboteze și să fie veșnic nemulțumiți.

Taur

Taurii se vor amuza copios pe seama unei situații prin care va trece un apropiat. Situația nu va fi tocmai plăcută pentru acesta, astfel că Taurilor le-ar putea fi atrasă atenția într-un mod răutăcios.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor face cunoștință cu o persoană de care se vor îndrăgosti iremediabil. Se prevăd fluturi în stomac și o iubire profundă.

Rac

Racii se pregătesc de călătorie. Vor să petreacă timp cu ei înșiși și să se bucure mai mult de ceea ce viața le-a oferit până acum.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul vrea să-și pună bani deoaparte. Astfel, va strânge puțin buzunarul și își va analiza fiecare cheltuială în parte, în așa fel încât să nu se mai trezească dator.

Fecioară

Fecioara își va arăta afecțiunea față de partener, după o perioadă de certuri, tensiuni și o m

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța ar putea avea o dispută la locul de muncă, legată de bani. Vrea o remunerație mai mare, care să corespundă cu atribuțiile ei.

Scorpion

Scorpionul va fi amabil cu toți cei din jur, spre uimirea tuturor. Acest nativ vrea să facă o schimbare cu viața sa, în mai bine.

Săgetător

Săgetătorii vor porni la drum, în căutarea unei persoane periculoase. Misiunea lor nu va fi una ușoară, ci cu multe obstacole în cale.

Capricorn

Capricornii vor câștiga o sumă de bani importantă, în cadrul unei competiții. Toată lumea va fi apoi cu ochii pe ei, așa că atenția lor trebuie să fie foarte mare.

Vărsător

Vărsătorii vor stârni emoție prin cuvintele lor, la început de săptămână. Totul, în cadrul unui eveniment pe care l-au așteptat cu sufletul la gură.

Pești

Peștii vor afla că trebuie să facă o revizuire a atitudinii lor, dacă vor să aibă o viață mai frumoasă, așa cum au visat. Nu le va fi ușor, dar este spre binele lor, potrivit astrologilor.

ADVERTISEMENT