Life

Horoscop zilnic pentru marți, 14 decembrie 2021. Scorpionii trebuie să se bazeze pe intuiție

Horoscopul zilnic pentru marți, 14 decembrie 2021, aduce schimbări importante pentru mai multe zodii. Vești bune în plan profesional pentru mai mulți nativi.
14.12.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru marti 14 decembrie 2021 Scorpionii trebuie sa se bazeze pe intuitie
ADVERTISEMENT

Mai mulți nativi sunt lăudați la locul de muncă. Este posibil să primească și sume de bani importante.

FANATIK îți prezintă previziunile pentru ziua de marți.

Horoscop zilnic pentru marți,14 decembrie 2021. Scorpionii trebuie să se bazeze pe intuiție

Berbec

Este o zi în care trebuie să vă ocupați de diferite sarcini la muncă, dar aveți multe de făcut și în gospodărie. Nu vă dedicați întru-totul serviciului, pentru că veți avea probleme. Partenerul de viață se va simți neglijat.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi în care aveți chef să vorbiți mult și să faceți mișcare. Încercați să nu fiți prea impulsivi și să nu faceți gafe.

Gemeni

Este o zi în care s-ar putea să aveți succes. Depinde doar de abilitățile voastre de a vă promova munca pe care o faceți.

ADVERTISEMENT

Rac

Primiți niște bani, dar veți avea și cheltuieli. Șefii au observat efortul depus în ultima perioadă și s-ar putea să vă recompenseze. Sfatul astrelor este să petreceți o seară liniștită în familie.

Leu

Evitați tensiunile dintre voi și persoana iubită. Ați putea să redescoperiți compatibilitățile și lucrurile care vă unesc. Spre seară primiți o veste importantă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aflați unele lucruri care vă pun pe gânduri. Nu tolerezi oamenii nesinceri sau prietenii falși. Vă dedicați aproape tot timpul treburilor pe care trebuie să le rezolvați la birou.

Balanță

Vă simțiți plini de energie, iar în prima parte a zilei aveți randament. Este posibil să descoperiți că indiferent de ceea ce faceți, cineva este nemulțumit. Concentrați-vă mai mult pe partea financiară.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Finalul de an nu este tocmai ușor pentru voi. Luați unele decizii importante și este bine dacă vă bazați și pe intuiție. S-ar putea să primiți o sumă de bani importantă.

Săgetător

Sunteți foarte comunicativi și plini de energie în prima parte a zilei. Ați putea să vă programați întâlniri sau ședințe. S-ar putea să primiți o veste nu tocmai bună și să fiți nevoiți să cereți sfatul unui apropiat.

Capricorn 

Sunteți foarte toleranți cu cei din jur și dispuși să auziți tot ce au de spus. Spuneți exact ce gândiți și este posibil să aveți unele neplăceri. Primiți reproșuri din partea prietenilor.

Vărsător

Vă dedici mai mult treburilor din gospodărie. Cineva vă face o propunere care merită analizată cu atenție.

Pești

Toate planurile s-ar putea să fie date peste cap. Apare o situație neprevăzută și aveți puțin timp să căutați cea mai bună soluție.

ADVERTISEMENT