Life

Horoscop zilnic pentru miercuri, 15 iulie 2020. Astrele au vești bune pentru nativul Balanță

14.07.2020 | 12:45
Horoscop zilnic pentru miercuri 15 iulie 2020 Astrele au vesti bune pentru nativul Balanta
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie 2020, vine cu vești minunate pentru majoritatea semnelor zodiacale. Potrivit astrologilor, zodiile se vor bucura de evenimente pe placul lor, ieșiri în oraș, dar și întâlniri cu vechi prieteni.

Persoanele născute în zodia Balanța au parte de noroc cu carul, în timp ce nativul Scorpion nu mai scapă de belele și este urmărit de ghinion orice ar face.

ADVERTISEMENT

Află în cele ce urmează ce se petrece cu fiecare zodie pe parcursul întregii zile. Citește și tu care sunt evenimentele de care au parte semnele zodiacale.

Horoscop zilnic: miercuri, 15 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Renunță la orele suplimentare de la serviciu și ieși cu colegii în oraș, la o terasă. Profită de vremea frumoasă pentru a te întâlni cu amicii.

ADVERTISEMENT

Taur

Un mesaj venit de la primele ore ale dimineții te anunță că un vechi prieten este în zonă. Dă-i un semn și stabiliți o întâlnire. Este un moment bun pentru a depăna amintiri.

Gemeni

Ești tot mai dezamăgit de situațiile și oamenii din jur. Nu le mai pune la suflet, în caz contrar vei fi nevoit să treci pragul cabinetului psihologului. Și asta cât de curând.

ADVERTISEMENT

Rac

Renunță la gândurile negative și visează mai mult la viitor. Fă-ți planuri de vacanță, de ce nu, chiar pentru weekend-ul care se arată la orizont.

Leu

Nu mai ridica tonul la superiori, te-ai putea trezi cu o micșorare de salariu sau mai rău, dat afară. Păstrează unele idei pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Imaginația și creativitatea sunt la cote maxime. Este momentul ideal pentru a lucra la cartea la care visezi încă din copilărie.

Balanță

Ești răsfățatul astrelor. Te afli sub umbrela lor magică când vine vorba de noroc. Orice îți pui în gând azi se va îndeplini cât ai zice „pește”.

Scorpion

Din păcate, ziua începe prost pentru tine și se încheie la fel. Ai senzația că orice ar face totul iese pe dos. Poate ar fi cazul să nu te implici în planuri importante.

Săgetător

Ești împins de la spate în toate lucrurile pe care le faci, dar într-o zi te vei trezi singur. Înainte de a ajunge într-o asemenea situație, învață să te descurci.

Capricorn

Fii stăpân pe situație și spune-ți punctul de vedere dacă știi că ai dreptate. Nu te lăsa călcat în picioare, este momentul să ieși în față.

Vărsător

Ești mai îndrăgostit ca niciodată și nu mai vezi nimic în jur, nici măcar defectele persoanei iubite. Plutești pe un norișor roz, ai grijă să nu cazi de pe el.

Pești

Bani și iar bani, numai asta ai în minte. Nu știi cum să faci rost de venituri suplimentare. Nu te băga în situații complicate doar pentru că vrei mai mult.

 

ADVERTISEMENT