Life

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 10 octombrie 2020. Scorpionii dau lovitura la bani

09.10.2020 | 11:00
Horoscop zilnic pentru sambata 10 octombrie 2020 Scorpionii dau lovitura la bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul de sâmbătă aduce vești foarte bune pentru nativii zodiacului european care sperau să primească un răspuns favorabil.

Poate fi vorba despre un împrumut de la bancă, norocul fiind de partea celor regăsiți în situații de acest fel. Destinul le aduce întâlniri favorabile și celor care caută să își achiziționeze o locuință.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile astrologice de la începutul acestui weeekend. Urmează momente ceva mai tensionate pentru Vărsători, dar nu trebuie să se îngrijoreze pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscopul de sâmbătă, 10 octombrie . Scorpionii au un noroc nesperat la bani

Berbec

Berbecii se pot face cunoscuți în acest weekend prin mai multe manifestații publice la care participă. Poate fi vorba de evenimente organizate chiar de ei, pentru apropiații lor, sau de un loc nou în care vor merge și vor cunoaște persoane foarte interesante.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul poate avea o întâlnire cu destinul. O persoană însemnată din trecutul lor revine în prim-plan și această noutate reușește să îi dea peste cap. Nu trebuie să se grăbească să ia o decizie peste noapte indiferent de ce turnură ar putea avea aceste evenimente din viața lor.

Gemeni

Gemenii au foarte multă energie și se vor grăbi să le facă pe toate. Trebuie să nu uite să se și odihnească, pentru că altfel riscă să devină irascibili cu cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru Raci lucrurile nu vor decurge conform planurilor de acasă, dar nu trebuie să se îngrijoreze prea tare. Dacă vor accepta că nu pot controla totul din jurul lor ar putea afla că se pot regăsi și în situații plăcute, chiar dacă neplanificate.

Leu

Leii au parte de momente pe placul sufletului lor. Vor putea să se ocupe de activități relaxante, precum grădinăritul. Nativii care nu au o asemenea preocupare ar putea să se apuce de un astfel de hobby și vor merge să își achiziționeze uneltele necesare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele au nevoie de momente de liniște în care să își pună gândurile în ordine. Vor putea să își rezolve mai multe probleme pe care le considerau presante și au parte de sprijinul celor apropiați în perioada care se poate anunța ceva mai agitată.

Balanță

Balanțele au armonie în viața de cuplu, deși resimt că nu își pot exprima sentimentele așa cum și-ar dori. Nu trebuie să se îngrijoreze, lucrurile se vor așterne natural atunci când este cazul și pentru acești nativi.

Scorpion

Scorpionii plănuiesc să investească o sumă considerabilă și au de partea lor mari șanse. Ar putea să își achiziționeze chiar o locuință, având la dispoziție foarte mulți bani pe care vor pune mâna.

Săgetător

Săgetătorii se pot distrage de la stresul cotidian printr-o serie de activități care le fac plăcere. Ar putea face un maraton de filme cu cei dragi, fie să practice un sport nou.

Capricorn

Capricornii regăsesc bucurie în foarte multe reușite din viața lor și vor contempla la aceste aspecte. Zilele de weekend le sunt favorabile în special nativilor cu copii, pentru că vor putea petrece mai mult timp în compania lor și se vor distra pe cinste.

Vărsător

Vărsătorii pot avea momente tensionate, însă acestea sunt trecătoare. Trebuie să își amintească acest detaliu dacă se vor regăsi într-o discuție ce poate deveni una aprinsă.

Pești

Peștii au noroc la capitolul sentimental și plănuiesc o escapadă romantică alături de persoana iubită. Vor putea să se relaxeze așa cum își doresc și se bucură de fiecare amănunt plăcut.

ADVERTISEMENT