Life

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 26 septembrie 2020. Gemenii, momente dificile în familie

25.09.2020 | 10:51
Horoscop zilnic pentru sambata 26 septembrie 2020 Gemenii momente dificile in familie
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă previziunile astronimice și vine cu vești proaspete pentru ziua de sâmbătă, 26 septembrie 2020. Prima zi de weekend vine cu noi provocări în plan sentimental și social.

Veștile sunt preponderent bune pentru majoritatea cazurilor, însă, ghinionul îi paște pe unii nativi, care se vor confrunta cu clipe grele și vor fi mult mai vulnerabili astăzi.

ADVERTISEMENT

Zodiile au parte atât de momente de relaxare și bună dispoziție, cât și de diverse obstacole menite să îi pună în dificultate și să le afecteze relația cu cei din jur.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 26 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Nu ești în cea mai bună formă a ta astăzi, iar acest fapt este evident încă de la primele ore ale dimineții. A fost o săptămână grea pentru tine și, deși ai așteptat cu nerăbdare prima zi de weekend, se pare că nu ai energia necesară pentru a te bucura din plin de ea.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi ești binedispus și pus pe fapte mari. Ai așteptat toată săptămâna să petreci mai mult timp cu prietenii la o cafenea sau la o petrecere privată și pui mare accent pe comunicare. Cu siguranță ți-au lipsit astfel de momente.

Gemeni

Deși ai fi vrut să te bucuri din plin de acestă zi de weekend, se pare că o veste proastă îți dă toate planurile peste cap. O persoană dragă se află în pericol, iar tu decizi să te focusezi pe problemele familiale și să lași deoparte ceea ce îți planificasei. Familia este întotdeauna primordială.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai muncit din greu toată săptămâna, dar încă te simți stăpân pe tine și plin de idei, motiv pentru care refuzi categoric să iei o pauză. Îți începi ziua energic, îți faci ordine în gânduri și pui la cale un nou proiect profesional, care îți va aduce multe beneficii.

Leu

Îți începi ziua de sâmbătă cu gândul la cineva drag, cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Pune mâna pe telefon și invită acea persoană în oraș. Meriți puțină relaxare, iar aceasta este ocazia perfectă să te binedispui.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Tendința ta de a munci constant și de a te focusa permanent pe responsabilitățile professionale riscă să îți pună în pericol relația cu familia. Cei dragi consideră că îi neglijezi, așa că îți recomandăm să petreci mai mult timp cu aceștia.

Balanță

Deși ți-ai fi dorit o escapadă în acest weekend, se pare că lucrurile nu se vor întâmpla așa cum ai prevăzut. Partenerul/partenera îți va propune o ieșire în aer liber, iar ziua de sâmbătă va decurge chiar mai frumos decât ți-ai imaginat.

Scorpion

Astăzi se ivește o ocazie de a te revedea cu prieteni vechi și ești dornic de socializare. Persoane apropiate, cu care ai pierdut legătura, îți vor mărturisi aspecte importante din viața lor, care te vor pune pe gânduri.

Săgetător

Nu ești în apele tale astăzi și preferi să îți petreci toată ziua stând în pat, citind o carte sau vizionând un film bun. Ești secat de energie, iar somnul pare a fi cel mai bun remediu pentru tine și singurul mod în care îți poți încărca bateriile.

Capricorn

Ziua de sâmbătă vine cu noi provocări în relația de cuplu. Simți nevoia să îți exteriorizezi latura romantică, iar persoana iubită va fi plăcut surprinsă de gesturile tale. Bucurați-vă unul de compania celuilalt și petreceți mai mult timp împreună.

Vărsător

Se anunță un eveniment important în viața ta, pentru care te pregătești de ceva timp. Te ocupi intens de problemele organizatorice și încerci din răsputeri să nu uiți niciun detaliu. Te asigurăm că totul va fi perfect, nu pune prea multă presiune pe tine!

Pești

Tinzi să fii ușor irascibil astăzi și nimic nu te mulțumește. Deși te afli în mijlocul persoanelor dragi ție, ești foarte agitat și pare că nu îți găsești locul. Reflectează puțin asupra gândurilor tale și încearcă să nu îți impovărezi familia cu diverse probleme.

 

 

ADVERTISEMENT