Life

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 29 august 2020. Zodia care privește în viitor

28.08.2020 | 12:20
Horoscop zilnic pentru sambata 29 august 2020 Zodia care priveste in viitor
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile pe parcursul zilei de sâmbătă, 29 august 2020. Așadar, potrivit horoscopului nativii se vor bucura mai mult de prezent, dar și de planurile de viitor.

De asemenea, semnele zodiacale vor avea de învățat anumite lecții, unele dintre ele nefiind chiar pe placul lor. Este foarte important să nu uite prea repede și să nu mai repete aceleași greșeli de acum câțiva ani. Ar fi bine să ia exemplu de la ceilalți.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi, dar și care este zodia care se bucură de noroc pe toate planurile. FANATIK îți spune prin ce trec aceștia, vezi care sunt planurile astrelor pentru această zi!

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 29 august 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Posibile neînțelegeri cu partenerul de viață. Lasă mai mult de la tine și relația va intra pe făgașul normal. Totul se va termina cu bine.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu uita lecțiile pe care le-ai învățat și pune-le în aplicare mai departe. Conturează-ți planurile de viitor și vezi care este scopul pe care trebuie să-l atingi.

Gemeni

Te faci mic când vine vorba de a-ți susține punctul de vedere. Nu mai fii timid și ia atitudine, ieși în față și spune tot ce gândești. Nu vei regreta!

ADVERTISEMENT

Rac

Acum este momentul să le arăți persoanelor dragi care sunt sentimentele pe care le porți în suflet. Surprinde-i cu mici atenții sau cadouri.

Leu

Dacă nu știi ce să faci, ia exemplu de la cei din jur. Este foarte important să te mulezi pe experiențele și trăirile celorlalți, învață de la cei mai buni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate este cazul să faci câteva schimbări radicale în viața ta. Nu este vorba doar de înfățișare sau vestimentație, ci mai ales de partea interioară.

Balanță

Norocul este de partea ta, în special legat de meserie. În sfârșit, ai găsit locul de muncă unde te regăsești complet. Nu lăsa această oportunitate să-ți scape printre degete.

Scorpion

Toată lumea pare să știe ce este mai bine pentru tine. Nu le mai da ascultare celor din jur și fă ce te taie capul. Este viața ta și deciziile îți aparțin în totalitate.

Săgetător

Surpriză uriașă din partea jumătății tale. Este posibil să îți ceară să vă mutați împreună sau chiar să scoată inelul de logodnă mult așteptat de tine.

Capricorn

Ziua poate fi complicată din cauza certurilor și discuțiilor contradictorii. Ești încăpățânat și nu vrei deloc să asculți sfaturile oamenilor din jur.

Vărsător

Ți-ai luat ceva timp să-ți dai seama ce ai de făcut mai departe. Nu te abate de la drumul ales și urmează-ți visul. Planurile de viitor se anunță mărețe.

Pești

Trăiești în prezent și asta este foarte important. Ești motivat să lași ceva în urma ta, iar pentru asta creezi zi de zi amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT