Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 14 iunie 2024. Săgetătorii își asumă un risc major

Horoscop zilnic. Predicții pentru vineri, 14 iunie 2024. Ce fel de risc își vor asuma Săgetătorii la final de săptămână.
13.06.2024 | 17:00
Horoscop zilnic pentru vineri 14 iunie 2024 Sagetatorii isi asuma un risc major
Ce vești au astrologii pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic. Află predicțiile finalului de săptămână pentru fiecare nativ în parte. Ce fel de risc își vor asuma Săgetătorii. Berbecii sunt sfătuiți să fie mai atenți la faptele din jurul lor. Ce se întâmplă cu restul nativilor.

Horoscop pentru ziua de vineri, 14 iunie 2024

Berbec

Berbecii sunt îndemnați să fie mai atenți la faptele din jurul lor. Nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru viitorul apropiat. Berbecii se pot alege cu multiple critici pentru modul cum acționează.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul se va simți cu adevărat odihnit. După multă vreme în care a avut senzația că nu mai poate face față sarcinilor de zi cu zi, în sfârșit va avea energia pe care nu a mai avut-o de multă vreme și creativitatea.

Gemeni

Gemenii se pot îndrăgosti. Dintr-o discuție simplă totul se poate transforma într-o poveste foarte frumoasă. Gemenii trebuie să aibă grijă la ceea ce vor face de acum încolo în legătură cu faptele față de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Rac

Universul îi aduce în cale Racului tot ceea ce și-a dorit vreodată. Acesta se va simți împlinit, după o perioadă în care doar s-a învinovățit pentru cee ce trăiește în ultima vreme. Este momentul să strălucească.

Leu

Leul se va alege cu ceva bun dintr-o discuție contradictorie. Va stârni multe semne de întrebare, ce-i drept, dar va fi de-a dreptul uimitor. Ca de obicei, îi surprinde pe cei din jurul său prin faptele sale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara dă startul unui proiect care o va purta pe culmile succesului. Va avea puterea de a schimba lucruri în bine, spre uimirea celor din jurul său. Nimeni nu o cunoștea atât de puternică.

Balanță

Balanța îi va uimi pe toți cu transformarea ei. Efortul din ultima vreme, într-o luptă cu kilogramele, începe să fie vizibil. Balanța își va schimba complet stilul de viață și se va reinventa așa cum a visat.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va descoperi liniștea pe care o căuta de atât de multă vreme. Scorpionul nu va ști cum să reacționeze la început, dar va fi recunoscător Universului pentru binecuvântare de care are parte.

Săgetător

Săgetătorul acționează după bunul plac. Nu-l mai interesează nimeni și nimic și trăiește clipa. Săgetătorul își dă seama cât este de important să te apreciezi așa cum ești și să faci ceea ce ți-ai propus.

Capricorn

Capricornul va fi destul de greu de înțeles de cei din jur. Faptele pe care le-a făcut în ultima vreme nu-l reprezintă și apare întrebarea referitoare la motivul care l-a determinat să acționeze contrar principiilor.

Vărsător

Vărsătorul va face pe interesantul într-un dialog, dar și-ar putea crea o imagine neplăcută. Trebuie să se gândească mai bine la ceea ce spune, ceea ce face și ceea ce va avea de făcut de acum încolo.

Pești

Peștii se vor simți dați la o parte. Într-o discuție contradictorie nu vor fi în largul lor și se vor alege cu reproșuri pe alocuri. Trebuie să fie mai împăcați cu propia persoană pentru a ști cum să răspundă.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși