Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 20 august 2021. Doi nativi sunt cu bateriile descărcate

Horoscopul zilei de vineri, 20 august 2021, aduce o zi numai bună pentru a reflecta la lucrurile din trecut, dar și pentru a ne gândi mai bine la viitor.
20.08.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru vineri 20 august 2021 Doi nativi sunt cu bateriile descarcate
ADVERTISEMENT

Astrologii anunță o perioadă de schimbări majore în viața nativilor, în special legat de partea profesională. Sunt ceva modificări și în viața amoroasă.

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt relatate de FANATIK în rândurile următoare. Ești curios să afli ce se întâmplă în ultima zi lucrătoare din săptămână?

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru vineri, 20 august 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Găsești locul de muncă care să-ți aducă un venit suplimentar, numai bun pentru a te scoate din impasul financiar în care te afli.

Taur

Este o zi numai bună să-ți lărgești orizonturile și să încerci activități pe care până acum nu ai îndrăznit din lipsă de curaj.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să intervină mici schimbări și situații neplăcute la locul de muncă. Astrele te îndeamnă să stai pe margine, să nu te implici.

Rac

Ai mai multă încredere în tine și în intuiție. Nu știi niciodată când sare iepurele din tufiș și te alegi cu un succes pe măsură la serviciu.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate ești obișnuit să faci unele compromisuri, dar acum trebuie să schimbi tactica și să nu mai lași atât de mult de la tine. Fii mai atent la cei din jur.

Fecioară

Poate apărea o problemă de comunicare, asta pentru că ești foarte închis în tine și nu vrei deloc să vorbești deschis despre ce te macină.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu fă promisiuni, dacă știi că nu le poți îndeplini. Dezamăgirea va fi mult prea mare pentru persoana de lângă tine sau pentru oricine altcineva.

Scorpion

Lasă supărarea deoparte și fă primul pas spre împăcare cu persoana iubită, în caz contrar riști să nu mai ajungeți la nicio înțelegere.

Săgetător

Muncești foarte mult, dar nu uita că ai nevoie și de relaxare. Profită acum și în weekend pentru a-ți încărca bateriile la maxim.

Capricorn

Te gândești să-ți iei câteva zile libere, un lucru deloc rău. Gândește-te bine unde pleci, la mare sau la munte, să te poți relaxa în voie.

Vărsător

Ai grijă la persoanele care se dau drept prieteni, s-ar putea să descoperi că nu este chiar așa. Renunță la cei care te vorbesc pe la spate.

Pești

Se anunță o perioadă minunată din toate punctele de vedere, mai ales profesional. Reușești să primești locul de muncă mult așteptat.

ADVERTISEMENT