Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 22 martie 2024. Leii vor da cărțile pe față

Horoscop zilnic. Predicții pentru vineri, 22 martie 2024. Leii vor da cărțile pe față. Acești nativi vor dezvălui lucruri importante.
21.03.2024 | 17:20
Horoscop zilnic pentru vineri 22 martie 2024 Leii vor da cartile pe fata
Predicții astrale pentru vineri, 22 martie 2024. Sursa foto: pexels.com
ADVERTISEMENT

Predicții astrale pentru finalul de săptămână. Vești specifice zilei de vineri, 22 martie 2024. Leii vor avea curaj și vor da cărțile pe față. Ce vor dezvălui și ce se întâmplă cu restul zodiilor din horoscop? Se prevăd schimbări semnificative.

Horoscop zilnic. Predicții pentru vineri, 22 martie 2024

Berbec

Berbecii vor fi în al nouălea cer. Cineva drag le va oferi o veste nemaipomenită, legată de partea financiară. Lucrurile vor deveni mai roz pe acest plan. Trebuie să se pregătească pentru lucruri minunate.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul va fi contactat de cineva pe care îl admiră. Pe neașteptate nativii acestui semn vor primi un apel și vor fi extrem de surprinși. Vor afla multe vești și vor învăța o lecție importantă de viață, în același timp.

Gemeni

Gemenii au de înfruntat un adevăr dur. Cineva le va pune nervii la încercare, dar nu trebuie să cadă în capcană. Riscă să arate latura lor negativă, care nu le este de folos în unele situații. Aveți nevoie de răbdare dacă sunteți Gemeni.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor avea o confuzie legată de o temă în plină dezbatere la nivel național. Nu vor înceta până nu vor primi un răspuns concludent. Este de apreciat perseverența lor, dar au nevoie să fie mai cumpătați, uneori.

Leu

Leii vor da cărțile pe față în legătură cu o persoană apropiată. Nu vor să-i mai suporte atitudinea, așa că nativii vor fi destul de vocali vineri și vor dezvălui un lucru important, de față cu multe persoane.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara trebuie să nu mai divulge secretele celorlalți. Nu este un lucru moral și s-ar putea alege cu un număr mai mare de rivali. Este momentul unei schimbări, căci așa pot fi evitate și conflictele cu cei din jur.

Balanță

Balanța vrea să discute o problemă personală cu cineva, dar nu știe cu cine. Are ceva pe suflet, care îi creează o mare mâhnire. Ar face mai bine întâi de toate să se calmeze și să vadă cu ce soluție poate veni încât să revină pe calea bună.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul poate relua o legătură mai veche. Este timpul unei reuniuni, care îi va face foarte bine, din punct de vedere mintal. Scorpionul și-ar putea cere și iertare, fiindcă a greșit destul de mult.

Săgetător

Săgetătorul vrea să fie în centrul atenției, dar nu procedează bine. Ideal este să fie la locul său, căci așa va evita un moment jenant care s-ar putea produce și care, în mod evident, nu-i va face deloc o favoare.

Capricorn

Capricornul începe un nou capitol, benefic din toate punctele de vedere. Nativul simte în sfârșit o împlinire sufletească și nu știe cu cine să o împartă. Este important să se destăinuie doar celor care îl apreciază cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorul nu vrea să se mai implice în lucrurile care nu-l privesc. A realizat că îi este mai bine când își vede de treabă, după ce de curând a fost implicat într-un conflict extrem de neplăcut.

Pești

Peștii trebuie să se conecteze mai mult cu familia. În ultima vreme, au neglijat-o și se confruntă cu reproșurile. Peștii au nevoie de cei dragi, căci fără ei se vor simți debusolați la un moment dat, avertizează astrologii.

ADVERTISEMENT