Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 23 septembrie 2022. Invitație neașteptată pentru Fecioare

Horoscop zilnic pentru vineri, 23 septembrie 2022.  Astrologii au venit cu vești despre finalul de săptămână. Fecioarele vor avea o invitație neașteptată.
22.09.2022 | 18:30
Horoscop zilnic pentru vineri 23 septembrie 2022 Invitatie neasteptata pentru Fecioare
Horoscop pentru finalul de săptămână. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un final de săptămână palpitant pentru nativi. Mulți vor trece de la agonie la extaz și vor intra într-o stare de confuzie.

Horoscop zilnic pentru vineri, 23 septembrie 2022. Ce îi așteaptă pe nativi la final de săptămână

Emoțiile își vor spune cuvântul, iar Fecioarele nu vor ști cum să reacționeze când vor primi o invitație neașteptată. Iată mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Gândirea proprie este mult mai importantă decât impresiile celor din jur. Axați-vă pe intuiție și veți avea doar rezultate pozitive.

Taur

Taurii au parte de un moment neașteptat cu persoana iubită. Vor fi uimiți de spontaneitate și încep să-și pună semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii nu vor mai da ascultare celor care încearcă să-i abată din drumul lor. Vor pune piciorul în prag și vor avea o viață roz astfel.

Rac

Racii vor da o mână de ajutor care va conta foarte mult. Sprijinul lor va fi unul apreciat și răsplătit mai târziu.

ADVERTISEMENT

Leu

Acești nativi vor fi cuprinși de dor și nostalgie. Nu s-au resemnat față de o persoană pe care au pierdut-o și căreia i-au greșit.

Fecioară

Cineva din trecut se va ivi în calea voastră și vă va invita la o masă în oraș. Ar fi bine să nu refuzați dacă vă doriți o relație.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor depune efort major în îndeplinirea unei sarcini. Nu va conta cât de epuizate se vor simți, căci are legătură cu îndeplinirea unui vis.

Scorpion

Îi veți ghida pe cei apropiați într-o excursie. Veți fi toată ziua cu ochii în patru și veți încerca să evitați incidentele.

Săgetător

Simțiți că portofelul vi se cam golește și veți intra într-o stare de nervozitate. Se vor ivi, de asemenea, alte cheltuieli necesare.

Capricorn

Capricornii nu se vor lăsa înduplecați de o persoană care le va cere iertare pentru cum le-a greșit. Vor să încheie un capitol și să înceapă altul.

Vărsător

Vărsătorii vor fi trași la răspundere la locul de muncă. Nu au îndeplinit sarcini esențiale și toată ziua se vor simți copleșiți de atribuții.

Pești

Peștii vor descoperi care este calea lor în viață și nimic nu le va mai sta în cale să-și îndeplinească obiectivele. Totul va fi precum o revelație.

ADVERTISEMENT