Life
notix pixel id

Horoscop zilnic pentru vineri, 26 noiembrie 2021. Racul este solicitat la muncă

Astrologii au consultat astrele și au descoperit care este horoscopul pentru vineri, 26 noiembrie 2021. Astrele anunță o zi concentrată pe domeniul profesional.
26.11.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru vineri, 26 noiembrie 2021. Racul este solicitat la muncă
Horoscop zilnic pentru vineri, 26 noiembrie 2021, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Viața personală nu este lăsată deoparte nici de această dată, asta pentru că semnele zodiacale reușesc să petreacă timp cu prietenii și familia.

De asemenea, ultima zi lucrătoare din săptămână vine cu cheltuieli neprevăzute. Unii nativi cumpără lucruri de care nu au nevoie.

Horoscop zilnic pentru vineri, 26 noiembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Sunt câteva persoane care vor să te tragă pe sfoară. Ai grijă să nu cazi în capcana împinsă de ele. Nu te lăsa manipulat.

ADVERTISEMENT

Taur

Fii calm, chiar dacă sunt situații tensionate în jurul tău. Nu este o zi tocmai bună pentru certuri și discuții contradictorii.

Gemeni

Conversația cu un membru din familie te ajută să rezolvi o chestiune de la locul de muncă. E timp să cauți și alte păreri.

ADVERTISEMENT

Rac

Cariera te solicită enorm perioada asta. Nu strică să iei o mică pauză, să pleci într-o vacanță departe de stres și agitație.

Leu

Nu ți se pare deloc corect să fii lăsat deoparte, dar poate e cazul să cauți un alt cerc de prieteni, să fii tratat cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Întotdeauna este vorba despre tine, dar oamenii din jur nu mai acceptă comportamentul și atitudinea ta. Ai ceva de pierdut.

Balanță

Este un moment bun să te gândești ce cale vrei să urmezi mai departe, singur sau alături de partenerul de viață actual.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță cheltuieli și investiții care nu merg deloc bine. Perioada asta ar fi cazul să fii cumpătat, să nu faci datorii.

Săgetător

E timpul să faci lista de priorități. Ești implicat în prea multe planuri și trebuie să fii realist, nu le poți duce pe toate la capăt.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Nu accepți sub nicio formă să ți se spună ce să faci, nici măcar când vine vorba de serviciu, de aici și certurile cu colegii.

Vărsător

Comunicarea te ajută foarte mult. Fii deschis și spune ce simți fie că e vorba de dragoste, fie că este vorba de carieră și relații.

Pești

E posibil să cheltui chiar și banii pe care nu-i ai, de aia nu ajungi niciodată să fii la zero. Mereu se vor găsi lucruri pe care să le cumperi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri