Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 5 iunie 2020. Racii vor avea un blocaj în comunicare

04.06.2020 | 14:58
Horoscop zilnic pentru vineri 5 iunie 2020 Racii vor avea un blocaj in comunicare
ADVERTISEMENT

Eclipsa parțială de Lună în Săgetător din 5 iunie 2020 aduce multe schimbări și răsturnări de situație pentru mulți nativi. Racii vor avea dificultăți în exprimarea sentimentelor, iar Berbecii trebuie să tragă dublu la locul de muncă.

Horoscop zilnic pentru vineri, 5 iunie 2020

Berbec

Berbecii vor avea de tras mai mult la locul de muncă, motiv pentru care vor fi distrași de la prolemele importante din viața privată, iar acest aspect nu este bun pentru că familia trebuie să fie pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Taur

Este posibil să aveți ceva contradicții legate de ceea ce vi se oferă. Ceințele voastre sunt diferite, poate mai mari, și există riscul să ajungeți nemulțumiți. Încrecați să vă limitați ți să vă bucurați de ce aveți.

Gemeni

Este o perioadă ușor tensionată pentru familiile cu copii. Din dorința de a păstra o armonie, aveți tendința să impuneți niște regului. Nu e un lucru rău, dar nu uitați să vă și relaxați, atât voi, cât și copiii voștri.

ADVERTISEMENT

Rac

Veți avea parte de un moment pe care îl veți trăi intens, cu multă pasiune, dar aveți grijă să nu deveniși haotici. Încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ pentru a nu strica clipele frumose.

Leu

Luna Plină în Săgetător va scoate la iveală superficialitatea unor persoane din anturajul vostru, ceea ce va atrage lipsa de încredere în acele persoane din perspectiva unei posibile colaborări. Veți fi mult mai rezervați în ceea ce-i privește.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi în care pot apărea câteva tensiuni în relația de cuplu, dar și la serviciu. Nu este exclus să apară câteva evenimente care să-ți schimbe rutina și să îți reactiveze flexibilitatea. Nu-ți asuma riscuri pe care nu le poți stăpâni.

Balanță

Aveți parte de multe conflicte interioare. Nu este o perioadă bună de luat decizii, mai ales în ceea ce privește relațiile sentimentale. Ar trebui să mai aștepți câteva zile pentru o decizie care îți dă bătăi de cap de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai multe idei în plan profesional. Esti pe drumul cel bun, iar rezultatele vor apărea când te aștepți cel mai puțin. Astrele te vor susține într-o problemă de natură sentimentală și te vor ghida să revii cu picioarele pe pământ.

Săgetător

Este nevoie de mai mult calm în viața ta amoroasă. Ai avut parte de câteva legături toxice care ți-au dat echilibrul peste cap, dar nu dispera, nu toate sunt la fel. Urmează-ți intuiția și fă ceea ce simți că trebuie să faci, nu te mai gândi la consecințe.

Capricorn

Încearcă să eviți compromisurile care nu îți aduc nimic bun. Nu-ți încălca valorile și nu forța lucrurile. Parcă nu îți găsești locul, ești debusolat și nu știi pe ce drum să o iei. Fii mai sigur pe tine, altfel nu vei putea merge mai departe.

Vărsător

O zi în care poți întâlni oameni interesanți. Discută cu ei, înțelege-le punctul de vedere, fii conciliant și cooperant. Numai așa vei putea afla informații utile pe care le poți folosi în viitor. Pot apărea momente de iritare din cauza faptului ca ești suprasolicitat.

Pești

Schimbările care vin sunt de bun augur. Fii deschis spre ele, comunicativ. Poate apărea o problemă legată de o proprietate, dar, cu puțină diplomație, o poți rezolva. Nu te lăsa atras într-o situație în care decizia să nu fie bună pentru tine.

 

ADVERTISEMENT