Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 01 august. Racii își deschid inimile pentru o nouă iubire

31.07.2020 | 15:38
Horoscop zilnic sambata 01 august Racii isi deschid inimile pentru o noua iubire
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 01 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă aștepți cu nerăbdare un moment de liniște și pace în sânul familiei. Asta pentru că weekendul e momentul ideal să te odihnești și poate chiar să îți pui ordine în gânduri.

Nu de alta, dar ultimele zile te-au pus la grea încercare din punct de vedere profesional și simți că a dispărut până și ultima picătură de energie. Câteva ore de somn în plus, o carte bun și un film pe care l-ai tot amânat sunt variantele ideale pentru a-ți reîncărca bateriile.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, pregătește-te să faci loc în inima ta pentru o nouă poveste de dragoste. Te simți atras de o persoană pe care până nu demult o priveai doar ca pe o prietenă, iar sentimentul este reciproc.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de sâmbătă, 01 august

Berbec

Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reușit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de acești bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum. Analizează atent resursele de care dispui, gândește-te ce plăți mai ai de făcut luna asta, adu-ți aminte de datoriile care așteaptă la rând, totul înaintea oricărei ispite de a-ți cumpăra cine știe ce obiect de care ai impresia, acum, că ai nevoie. După ce-l vei cumpăra, îți vei da seama că putea să mai aștepte, dar alte obligații financiare, mult mai urgente, nu… E vremea altor plăți, mai puțin plăcute, nu a cumpărăturilor!

ADVERTISEMENT

Taur

Ai mari rezerve dacă să îți exprimi părerea în anturajul în care te afli acum sau să mai aștepți. Ești un pic intimidat de prezența unei persoane care nu are asupra ta o influență prea bună. Preferi să stai cuminte în banca ta, nevăzut de nimeni, decât să atragi asupra ta vreun val de critici. Poate că da, ar fi mai bine să aștepți un moment mai favorabil pentru a te evidenția, deoarece, acum, cei care stau cu ochii pe tine nu sunt în cele mai bune toane și ți-ar adresa cuvinte pe care nu le meriți. Fă tot posibilul să nu te remarci azi în ochii celor nervoși de care depinde cumva rezolvarea problemelor care te frământă, pentru că refuzul lor ar veni foarte repede.

Gemeni

Primești o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îți dă alt chef de acțiune, mai mult curaj să ieși în față și să spui ce știi și când vezi ce bine evoluează lucrurile, ești din ce în ce mai sigur pe reușita finală spre care te îndrepți. Rareori ești atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiți de vântul prielnic pentru a face pași mari spre ținta propusă. Când ești împins de la spate așa, vezi cum te apropii din ce în ce mai repede de împlinirea unui vis care îți dă aripi.

ADVERTISEMENT

Rac

Inima ta bate mai tare pentru că azi ți se oferă pe tavă sentimente sincere, șanse de a te îndrăgosti din nou, cuvinte dulci și declarații de dragoste… Cum să nu te simți în al nouălea cer cu astfel de momente în meniu? Profită din plin de clipele de intimitate petrecute alături de persoana care te atrage și dacă amândoi sunteți pregătiți pentru o idilă, din întâlnirea voastră se poate naște o poveste de dragoste de toată frumusețea. Emoțiile sunt la cote maxime pentru că treci prin momente care te impresionează profund, până la lacrimi!

Leu

E veselie multă în jurul tău și nu vrei să te gândești la nimic trist astăzi. Prietenii sunt pe primul loc, încât ai putea să o ții tot într-o petrecere alături de ei. Ești o companie foarte plăcută pe care multă lume o caută azi, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, o glumă bine plasată în orice împrejurare, iar cadourile, muzica și voia bună nu lipsesc nici ele din program. Indiferent de vârsta pe care o ai, te porți ca un copil lipsit de griji!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dorul te cheamă spre zona ta de baștină, spre casa părintească sau spre o localitate îndepărtată unde se află ceva drag sufletului tău. Ai șanse să vezi cu ochii tăi acel loc la care visai, încât călătoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a întâlni fericirea și de a-ți împlini visele. Pe unde vei trece, vei vedea locuri frumoase, peisaje încântătoare, oameni plăcuți, iar deplasările vor deveni astfel cea mai rapidă metodă de relaxare. Așadar, pornește la drum!

Balanță

Astăzi, afli un lucru foarte important, dar ești conștient că nu este în avantajul tău dacă începi să-l spui și altora. Mai bine, ține-l secret, doar pentru tine, deoarece alții abia așteaptă să se folosească de norocul tău. Cum de altfel se știe, este foarte greu să ții în tine asemenea veste, doar ai pățit-o și în trecut, să bați toba și să pierzi șansa din cauza laudei de sine!

Scorpion

Timpul este generos cu tine și îți oferă exact acel răgaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai să ți se ofere o oră în plus sau o zi peste termenele limită, și iată că minunea se produce. Numai de tine depinde cum valorifici acest răgaz prețios, pentru că va trebui să îți administrezi în așa fel timpul, încât să te încadrezi perfect în ceea ce ai la dispoziție. Te vei concentra în mod optim la ce ai de făcut, fără a pierde vremea.

Săgetător

Prea te gândești doar la planurile care nu ți-au ieșit, iar această atitudine negativistă și pesimistă nu este deloc benefică pentru a te concentra la ce ai de făcut. Au fost și foarte multe aspecte excelente, și multe recompense obținute, și enorme satisfacții pe parcurs, dar ești obsedat de un eșec major la care, faci ce faci, și revii mereu cu gândul. Ar fi bine să lași acel moment undeva în trecut, bine îngropat printre amintiri care nu mai au niciun rol în prezent, și să scoți la lumină lista lungă de succese și realizări cu care te poți mândri. Acestea contează acum, nu greșelile sau eșecurile personale!

Capricorn

Criticile celor din jur îți taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă și, în loc să scoți la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te lași copleșit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaș atât de ușor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva și mai mult, ca atare hai, ambiționează-te să demonstrezi că știi ce vrei, că poți obține ceea ce vrei, chiar și în ciuda atâtor opreliști. Unii nu știu altceva decât să judece pe alții, iar azi tu ești cel care intră în colimatorul răutăților lor, cu sau fără motive. Adună-ți forțele și demonstrează tuturor că singurul care știe cel mai bine ce face ești tu!

Vărsător

Singurul instrument eficient în orice situație este munca, deci apucă-te serios de treabă fără a spera vreun noroc picat din senin… că nu vine, cel puțin nu azi! Concentrează-te la ce ai de făcut pentru că vei face pași mari spre rezultatele visate și vei fi foarte mândru de tine. Ai mereu ceva de învățat din tot ceea ce trăiești, dar știi foarte bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Mult mai durabile și mai solide sunt roadele unei activități la care ți-ai adus contribuția cu efort susținut decât dacă ți s-ar oferi gratis, pe tavă!

Pești

Ești foarte preocupat de carieră și îți construiești, imaginar deocamdată, jobul ideal pe care speri, ca vreodată, să îl poți obține. Foarte bine faci, pentru că este un fel de programare mentală ce va da roade cândva, deci continuă să speri, să te gândești cum va fi, folosind tot acest timp pentru a învăța ce e nevoie pentru acel serviciu pe care îl vei descoperi la momentul potrivit în curând. Fiecare zi care te desparte de materializarea visului va aduce noi și noi informații și experiențe care te vor susține în succesul spre care te îndrepți.

ADVERTISEMENT