News

Horoscop zilnic, sâmbătă, 11 mai 2019: Două zodii primesc vești care le schimbă viața

10.05.2019 | 16:30
Horoscop zilnic sambata 11 mai 2019 Doua zodii primesc vesti care le schimba viata

Potrivit horoscopului zilnic, sâmbătă, 11 mai 2019 este o zi în care mai mulți nativi vor avea parte de vești care le vor schimba complet viața. Apar oportunități unice de schimbare, oportunități de care e bine să profite. Chiar dacă e o zi de sâmbătă obișnuită, pentru unele zodii poate fi ziua schimbării din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic, sâmbătă, 11 mai: Apar momente spectaculoase

Berbec

Berbecii au parte de o zi ceva mai mohorâtă. Parcă nu se mai înțeleg cu nimeni, parcă toate lucrurile o iau razna. Vor să afle dacă tonul lor este deranjant sau pur și simplu felul în care se poziționează vizavi de situațiile care le-au provocat probleme până acum. Este momentul să se gândească la soluții concrete pentru a depăși anumite obstacole.

Taur

Taurii, vor, nu vor, trebuie să poarte discuții lămuritoare cu persoana iubită. Prietenii le pot da o mână de ajutor pentru a înțelege unde greșesc în abordarea chestiunilor de cuplu. Căpoși din fire, vor face tot posibilul să se concentreze asupra chestiunilor pe care ei le consideră esențiale, chiar dacă pot greși.

Fecioarele au tot felul de idei noi. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Gemenii au de gând să facă investiții noi. Ziua de sâmbătă este perfectă pentru a pune la cale tot felul de proiecte. Este o zi extraordinară pentru a definitiva anumite planuri. Nu vor să discute cu cei din jur despre ideile lor geniale, dar, la un moment dat, vor fi nevoiți să împărtășească anumite lucruri.

Rac

Racii sunt într-o continuă stare de tristețe și nu mai știu cum să iasă din ea. Vor fi extrem de mâhniți să vadă că nu sunt înțeleși nici măcar de persoanele în care își puneau baza. Au de trecut de tot felul de situații conflictuale interioare și vor fi gata să rupă pisica în două, chiar dacă asta le va crea o serie de stări de agitație în plus.

Leu

Leii gândesc de multe ori cu voce tare și îi pot deranja pe ceilalți. Vor face pact cu diavolul de multe ori, chiar dacă nu toate aspectele pe care le au în vedere sunt cele mai favorabile.

Fecioară

Fecioarele își fac tot felul de planuri și ele și au o zi întreagă la dispoziție să pună cap la cap toate dilemele existențiale din ultima perioadă. Au de ales între mai multe situații avantajoase.

Balanță

Balanțele găsesc situații complicate acasă și au nevoie de discuții lămuritoare cu prietenii. Familia le este aproape indiferent de așteptările lor, căci multe Balanțe credeau că vor fi abandonate.

Scorpion

Scorpionii au de gând să facă anumite cadouri unor persoane pe care le-au neglijat în ultima vreme. Iese la iveală latura lor generoasă, iar mulți oameni vor fi surprinși.

Săgetător

Săgetătorii duc tot greul în spate fără să se plângă. Ajung la capătul răbdărilor, iar acum sunt nevoiți, mai mult ca oricând, să vorbească despre ce îi apasă.

Capricorn

Capricornii sunt puși pe drumuri într-o zi în care credeau că se vor relaxa. Nu este cea mai bună zi pentru a trage concluzii privitoare la carieră, ci mai degrabă una de acțiune.

Vărsător

Vărsătorii sunt cu gândul departe, iar starea lor de visare le va lua mult din timp. Este timpul să treacă la fapte, mai ales acum când au un context astral favorabil.

Pești

Peștii sunt și ei destul de nostalgici. Au o stare emotivă puternică și sunt extrem de efervescenți. Pun la cale multe planuri, dar lucrurile se vor realiza treptat.