Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 12 septembrie 2020. Leii încep weekendul în forță!

11.09.2020 | 12:03
Horoscop zilnic sambata 12 septembrie 2020 Leii incep weekendul in forta
Veștile din horoscopul de sâmbătă, pe 12 septembrie, sunt promițătoare pentru nativii Leu
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă aduce foarte multe vești bune pentru majoritatea nativilor zodiacului european. Foarte multe zodii își îndeplinesc planurile avute de foarte multă vreme.

Specialiștii în astrologie anunță că ar putea fi vorba de achiziții și investiții majore în cazul Scorpionilor. La rândul lor, nativii Leu se simt excelent pe parcursul zilelor de wekeend ce urmează.

ADVERTISEMENT

Iată cum arată previziunile din partea astrologilor, pentru sâmbătă 12 septembrie. Se anunță o zi foarte bună pentru vacanțe și pentru Balanțe.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 12 septembrie 2020. Ce se întâmplă cu Leii în acest weekend

Berbec

Berbecii simt că este momentul să discute cu cei apropiați despre viitor. Ar putea face anumite demersuri și la locul de muncă, pentru a obține o mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au nevoie să se relaxeze ceva mai mult, în zilele de weekend. Se simt stresați în orice aspect al vieții lor.

Gemeni

Gemenii cred că a venit clipa redescoperirii de sine și vor avea mai multe revelații benefice. Dacă nu formează un cuplu, ar putea să își găsească un nou partener în acest sfârșit de săptămână.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se simt tulburați de câteva vești primite din partea apropiaților. Orice ar fi trebuie mai întâi să se calmeze și să se întrebe dacă lucrurile sunt într-adevăr chiar atât de grave.

Leu

Leii se simt în forță în această perioadă. Se anunță și un mare eveniment în viețile lor. Ar putea fi vorba de o căsnicie, o vacanță în străinătate sau chiar un proiect propriu, foarte bănos, pe care îl vor lansa.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele au nevoie de sprijinul apropiaților mai mult ca oricând, în această perioadă. Se simt ceva mai nostalgice, motiv pentru care vor petrece mai mult timp acasă.

Balanță

Balanțele au în viitorul lor înscris un mare noroc. De aceea pot profita de toate evenimentele benefice pe care simt că le traversează. Trebuie să renunțe la grijile cotidiene și ar putea pleca într-o excursie.

Scorpion

Nativul Scorpion are nevoie de mai multă odihnă. Pe plan personal lucrurile merg ca pe roate pentru cei născuți în această zodie. Vor putea să își rezerve acest weekend pentru a petrece clipe romantice cu partenerul.

Săgetător

Săgetătorii se simt în largul lor și vor cunoaște o persoană foarte specială. Au de gând să compenseze pentru alte momente în care nu puteau să se manifeste așa cum și-au dorit. Sunt priviți cu ochi buni și încurajați să își urmeze instinctul.

Capricorn

Capricornii decid să facă mai multe vizite la rude, în acest weekend. Vor putea revedea persoanele dragi sufletului lor și se simt foarte bine. Spre seară pot primi o veste din străinătate ce îi bucură și mai tare.

Vărsător

Nativul Vărsător se simte nepregătit într-o problemă de serviciu. De aceea, trebuie să aibă în vedere și să nu încerce să le rezolve pe toate deodată, pentru că ar putea să aibă parte de un mare eșec.

Pești

Cei din zodia Pești au o zi plină și se bucură de compania prietenilor. Vor organiza ieșiri inedite în care pot cunoaște chiar viitori parteneri de afaceri.

ADVERTISEMENT