News

Horoscop zilnic sâmbătă, 13 aprilie 2019. Gemenii au parte de noi trăiri

12.04.2019 | 20:06
Horoscop zilnic sambata 13 aprilie 2019 Gemenii au parte de noi trairi
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului zilnic, sâmbătă, 13 aprilie, cei vizați de astrologi sunt nativii zodiei Gemeni, care vor avea în prima zi de weekend parte de noi trăiri. De altfel, în această zi, mai mulți au ocazia de a se relaxa și posibil chiar întâlni și iubirea.

Horoscop zilnic sâmbătă, 13 aprilie 2019

Pe listă este clar relaxarea, așa că dacă ochii vor zări, iar inima va cere, de ce nu? Cei care au nevoie de odihnă sunt fără dar și poate ativii zodiei Berbec. Aceștia ba chiar sunt sfătuiți de astrologi să nu se mai streseze atât, în special sâmbătă, 13 aprilie.

ADVERTISEMENT

În general, mulți nativi ai zodiacului se gândesc la viitor și la multă relaxare, așa că este recomandat să vă faceți bagajul și să plecați în lume. E clar că soarele este același peste tot, însă e văzut cu alți ochi dacă stai pe un șezlong, cu burta la soare.

Horoscop zilnic sâmbătă, 13 aprilie. Gemenii au parte de noi trăiri
Gemenii au parte de noi trăiri

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt sfătuiți ca sâmbătă să nu se streseze prea mult. În ultimul timp chiar s-au suprasolicitat, iar acum au nevoie de ceva pentru a-și limpezi gândurile.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt sfătuiți de specialiști să nu se gândească la viitor atât de des, căci se vor pierde printre gânduri, uitând să acționeze.

Gemeni

Sâmbătă este o zi interesantă pentru Gemeni, atât la muncă, cât și în dragoste. Puteți ieși în oraș, iar inima să bată după un om care vă face foarte tare cu ochiul.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii zodiei Rac trebuie să învețe să se relaxeze mental. Clar nu este nevoie să își piardă timpul nefăcând nimic, însă dacă încep să se uite mai mult înspre ei, este totul sub control, căci în ultima vreme s-au uitat.

Leu

Leii sunt nemulțumiți până și în prima zi de weekend. Nimic nu pare să le poată aduce măcar un gram de pozitivitate, așa că vor plonja într-un proiect nereușit acasă ori cu un rezultat nesatisfăcător.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele riscă, sâmbătă, 13 aprilie, să uite ceva important. Probabil este vorba despre partenerul de viață ,copilul sau un amic.

Balanță

Se anunță o veste neașteptată pentru nativii zodiei Balanță, care îi va tulbura. Misterul din spatele acesteia le va forța imagineația.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor fi astăzi campionii zodiacului! Le iese tot ce își propu fie că este vorba de locul de muncă, fie că este vorba despre segmentul sentimental.

Săgetător

Sâmbătă, 13 aprilie, Săgetătorii vor să petreacă timp alături de familie sau prieteni. Își doresc multă atenție, iubire și alint, lucru pe care îl pot lua din belșug din aceste două grupuri.

Capricorn

Capricornii sunt nevoiți să arate familiei și oamenilor dragi care îi înconjoară că se pot baza de ei. Mare grijă la demonstrat acest lucru, căci uneori demonstrația poate fi nesinceră.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de multă odihnă. Se simte epuizați, iar ceea ce le este recomandat este să iasă în oraș ori poate din țară, pentru a vizita locuri noi și pentru a-și clăti mintea și corpul.

Pești

Peștii trebuie să-și amintească azi de tactul pe care îl dețin undeva în adâncuri, altminteri riscă să aibă parte de momente neplăcute chiar în prima zi de weekend.

ADVERTISEMENT