Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 mai 2021. Balanțele au noroc în plan amoros

15.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 15 mai 2021 Balantele au noroc in plan amoros
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 15 mai 2021, aduce noroc în plan amoros pentru Balanțe, dar și pentru o altă zodie, dacă își faci curaj să-și exprime sentimentele. 

Unii nativi se bucură de relaxare și de timp petrecut alături de cei dragi, în timp ce alții preferă să lucreze suplimentar și să pună totul la punct.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află cum va fi zodia ta influențată de astre în prima zi de weekend.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 mai 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Simți nevoia să te relaxezi și să nu interacționezi cu foarte multe persoane. Ai avut o săptămână obositoare și vrei să profiți de timpul liber. Nu ar strica să ieși la o plimbare, ca să iei o gură de aer.

ADVERTISEMENT

Taur

Te gândești constant la lucruri din trecut și la ce s-ar putea întâmpla în viitor. Orice ai face, nu te poți relaxa. Ai nevoie de ceva nou, de o altă activitate, ca să nu te mai gândești doar la lucruri negative.

Gemeni

Te-ai apropiat foarte mult de o anumită persoană și simți că este loc de sentimente mai puternice, dar nu știi cum să ți le exprimi. Te sperie gândul că ai putea avea parte de un refuz.

ADVERTISEMENT

Rac

Pui binele celor dragi mai presus de orice și vrei să-i ajuți cu orice preț. Încerci să te ocupi și de problemele tale, pentru că nu le poți lăsa deoparte.

Leu

Ți-ai făcut planuri cu cei mai buni prieteni și te așteaptă o zi plină de activități inedite, care să te scoată din rutină. Această ieșire îți face bine, pentru că aveai nevoie de ceva nou.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vrei să te reinventezi și să ai parte de mai multe provocări, te-ai săturat de rutină. Încă nu știi exact ce ar fi pe placul tău, dar ești dispus să încerci orice.

Balanță

Noroc în plan amoros. O persoană cu care ai comunicat mai mult în ultima vreme are sentimente pentru tine, iar tu simți la fel. Trebuie să fii sincer și deschis, iar lucrurile vor merge și mai bine.

Scorpion

Vrei să te ocupi de toate treburile cu care ai rămas în urmă. Știi că ai puțin timp liber, așa că ai de gând să rezolvi cât mai multe. Nu-ți mai permiți să lași totul pe ultima sută de metri.

Săgetător

Ai strâns suficienți bani pentru o vacanță și planifici totul încă de pe acum. Simți nevoia de o relaxare totală alături de cei dragi, chiar dacă mai e destul timp până atunci.

Capricorn

Sunt tensiuni în familia ta și faci totul pentru a rezolva conflictele, mai ales că urmează un eveniment important și vrei să existe liniște și pace între cei dragi. Mai este de lucru până se rezolvă totul.

Vărsător

Ai o zi liniștită alături de cei dragi. Te relaxezi și îți încarci bateriile, nu vrei nimic altceva, pentru că a fost o săptămână plină de activități.

Pești

Profiți de timpul liber, dar nu pentru a te relaxa. Ai alte proiecte de care te ocupi și vrei să le duci la bun sfârșit. Poate îți rămâne timp și pentru o plimbare, să-ți limpezești mintea.

ADVERTISEMENT