Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 16 mai 2020. Peștii nu se dau în lături de la distracție

15.05.2020 | 11:37
Horoscop zilnic sambata 16 mai 2020 Pestii nu se dau in laturi de la distractie
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale pe parcursul zilei de sâmbătă, 16 mai. Descoperă în cele de urmează horoscopul zilei și vezi care sunt situațiile în care sunt pusele zodiile.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 16 mai 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ți-ai pus în gând foarte multe planuri și idei, însă s-ar putea să nu le poți duce pe toate la capăt. Fii rezonabil și nu te încărca cu sarcini pe care nu le poți duce.

ADVERTISEMENT

Taur

Astrele te sfătuiesc să nu te obosești prea mult la locul de muncă și să mai păstrezi energie și pentru timpul petrecut alături de cei dragi. Cine știe, poate vei fi nevoit să dai ture cu bicicleta în jurul blocului.

Gemeni

Vremea nu te încântă deloc și nu ai chef să faci absolut nimic. Tot ce faci azi este să lenevești pe canapeaua din sufragerie butonând telecomanda în căutarea unui film bun.

ADVERTISEMENT

Rac

Viața ta arată din ce în ce mai mult cu cea creionată în urmă cu câțiva ani. Nu-ți mai face griji pentru ziua de mâine, totul este așezat în favoarea ta.

Leu

Mergi mai departe pe drumul ales, indiferent de câte obstacole ies în calea ta. Luptă pentru ce-ți dorești și nu te lăsa niciodată doborât de stres.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Iubirea este la cote maxime azi și ai parte de toată atenția partenerului de viață care te surprinde cu un cadou sau cu o cină romantică, pe balcon.

Balanță

Împarte cu oamenii din jur gândurile care-ți trec prin minte. Schimbul de idei și păreri este benefic atunci când vrei să pornești o nouă afacere.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vorba multă, sărăcia omului. Știi foarte bine asta, de aceea preferi să muncești mai mult și să discuți mai puțin cu colegii de la locul de muncă chiar dacă ești uneori catalogat „mutulică”.

Săgetător

Sâmbătă este ziua perfectă pentru a-ți face ordine în haosul din gânduri, cât și în cel din dulap. Oprește-te o clipă și vezi care sunt lucrurile care merită păstrate și care nu.

Capricorn

Ești cu capul în nori și visezi la o viață ca-n filme, dar din păcate nu prea faci nimic în acest sens. Fără muncă, stres și timp pierdut nu vei avea ce-ți dorești.

Vărsător

Faci, ce faci și te întorci în trecut. Nu te înveți deloc minte, nici atunci când suferi și te culci în suspine. Poate ar fi timpul să privești mai mult înainte.

Pești

Nu refuzi nicio invitație la petreceri, iar acum ai prins momentul să te bucuri din plin de distracție până-n zori. Mare atenție să te și odihnești pentru săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT