Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 17 octombrie 2020. Racii au noroc în dragoste

16.10.2020 | 14:03
Horoscop zilnic sambata 17 octombrie 2020 Racii au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 17 octombrie 2020, aduce noutăți în plan sentimental pentru unii nativi, în timp ce pentru alții viața romantică pare a fi o amintire, iar dezamăgirea cu privire la acest lucru își face apariția.

Influențele astrale sunt de partea nativilor care doresc să înceapă proiecte noi, să demareze parteneriate sau, poate chiar, să-și deschidă propria afacere, iar astfel de inițiative au mari șanse de reușită.

ADVERTISEMENT

Este o zi care stă sub semnul schimbării și atrage dorința nativilor de a modifica diverse lucruri. FANATIK vă aduce previziunile complete ale zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 17 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Prima zi din weekend aduce cu ea multă energie. Ești setat pe a schimba decorul în casă, a renova sau aduce modificări diverselor elemente decorative. Ai mult spor în activitățile pe care le desfășori și termini treaba mai repede decât ai fi crezut. Spre seară vei vrea să ieși la o plimbare sau să faci o vizită unui prieten, dar va fi greu să-ți convingi partenerul să iasă din casă.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu prea îți place că ai fost nevoit să mergi în vizită la rudele persoanei iubite, sunt anumite persoane pe care nu prea le agreezi, dar trebuie să le suporți o vreme. Reușești cu brio să nu îți strici buna dispoziție și atragi simpatia omului drag pentru efortul depus. Seara o să vină cu ocazia de a vă relaxa în doi la un film sau la un pahar de vin.

Gemeni

Ești ocupat cu afacerea pe care încerci s-o pui pe picioare, iar acest lucru îți lasă puțin timp de odihnă, chiar și la sfârșit de săptămână. Unul din membrii familiei are nevoie de conversație și îți dai seama că nu prea ai fost prezent pentru ei în ultima vreme. Remediezi acest lucru printr-o mică reuniune familială la căderea serii.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu prea îți dai seama cum ai reușit să trezești interesul unei persoane pentru care nutreai sentimente de multă vreme, dar e cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat recent. Te bucuri de compania acelui om și ești optimist cu privire la evoluția legăturii ale cărei baze abia le-ați pus.

Leu

Problemele din familie din ultima vreme par a se acutiza. Nu prea știe nimeni cum să le managerieze sau orgoliile și egoismul primează, iar lucrurile tind să meargă într-o direcție care nu este cea potrivită. Te temi că, dacă nu se va schimba nimic, rupturile din sânul familiei pot să fie iremediabile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sâmbăta e o zi în care te bucuri că ai terminat cu munca. Volumul încărcat și stresul acumulat pe toată durata săptămânii te face să nu prea vrei să ieși din casă. Nu e o idee rea, o zi petrecută în confortul căminului și alături de cei dragi te va ajuta să-ți încarci bateriile și să te bucuri de afecțiunea oamenilor apropiați.

Balanță

Se anunță schimbări profesionale majore în curând. Acest lucru îți aduce un stres care te acompaniază și în zilele libere. Familia încearcă să te facă să înțelegi că, la un punct, vei reveni la o rutină liniștitoare, dar parcă refuzi să crezi că schimbările ce or să apară vor fi ușor de digerat.

Scorpion

Ai în plan o idee de afaceri sau un parteneriat care să fie aducător de venituri suplimentare. Astfel, ziua de sâmbătă vine cu drumuri multe, apeluri telefonice numeroase și vizite ale unor persoane care vor să demarați cât mai repede respectivele proiecte. Nu mai ai timp să te gândești la monotonia din viața personală.

Săgetător

Ești în dilemă cu un proiect pe care îl ai în plan de multă vreme. Te temi că nu e cea mai potrivită perioadă pentru a cheltui niște bani pe care nu ești sigur că îi vei recupera în totalitate până când lucurile nu vor reveni la normal. Totuși, acest lucru înseamnă că vei continua să muncești pentru alții și nu prea îți convine nici varianta aceasta.

Capricorn

Te-ai hotărât să faci o schimbare în plan profesional, nu mai poți aștepta ca lucrurile să revină la o normalitate, despre care nu ești foarte sigur că o să fie ce a fost înainte. Așadar, ești în căutare de idei, inițiative noi, aplici pentru joburi pe care îți doreai să le încerci, poate vei începe și niște studii suplimentare în anumite domenii.

Vărsător

Nu ești în apele tale în ultima vreme. Oamenii care îți erau aproape s-au cam evaporat în secunda în care ai întâmpinat niște dificultăți financiare. În schimb, astrele vor fi de partea ta în ziua de sâmbătă și vor influența regăsirea unui om drag sau cunoașterea unuia nou, care să-ți trezească interesul în plan personal, și apare oportunitatea începerii unei relații.

Pești

Ai șansa să pleci într-o mică excursie cu câțiva prieteni, ocazie pe care nu o vei rata și care aduce cu ea distracție si voie bună. Te bucuri de compania oamenilor apropiați și ziua decurge într-o atmosferă plăcută. Nu ești foarte mulțumit de viața privată, ți se pare că ești cam ultimul care nu s-a căpătuit, iar ieșirea cu grupul îți confirmă asta. Pot apărea câteva gânduri negre.

ADVERTISEMENT