Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 18 iulie 2020. Taurul s-ar putea despărți de iubit/ă

17.07.2020 | 16:13
Horoscop zilnic sambata 18 iulie 2020 Taurul sar putea desparti de iubita
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 iulie 2020, aduce potrivit astrologilor, dezamăgiri în dragoste, relații pe punctul de a se destramă, dar și noi începuturi. Totul depinde de nativi și deciziile pe care le iau aceștia.

Spre exemplu, persoanele născute în zodia Taur se află pe marginea prăpastiei în relația de cuplu și nu mai știu cum să-și împace partenerul de viață pentru că au călcat strâmb.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Cupidon este pregătit pentru a cupla două persoane care se cunosc de ani buni, dar nu au avut până acum curaj pentru a începe o relație. Este ziua perfectă pentru a spune ce simt unul pentru celălalt.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 18 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Prima țintă pe care o ai în gând pentru ziua asta este să dormi câteva ore. Se anunță o seară incendiară în club, pregătește-te să ai bateriile încărcate la maxim. Trebuie să reziști până în zori.

ADVERTISEMENT

Taur

Relația de iubire se îndreaptă spre despărțire și asta din cauza ta. Ai călcat strâmb, iar partenerul de viață a aflat. Depinde de tine cum se va încheia totul, cere-ți iertare și vezi dacă îți mai acordă o șansă.

Gemeni

Nu toate începuturile sunt frumoase, de aceea trebuie să ai răbdare și să nu renunți din prima încercare. Mai ales când este vorba de un loc de muncă la care ai visat. Timpul își va spune cuvântul în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi perfectă pentru a o petrece în natură, departe de agitația orașului. Mergi într-un loc unde te simți bine indiferent de anotimp, ia-ți și gașca de prieteni ca totul să fie de nota zece.

Leu

Ai sentimente pentru un vechi prieten și crezi că și el simte la fel. Spune-i că se află în inima ta. Cupidon este pregătit să vă facă să vă îndrăgostiți și să trăiți o poveste de dragoste ca-n povești. Fă-ți curaj!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai crezut că poți schimba persoana de lângă tine dacă te lași pe ultimul lor, dar te-ai înșelat amarnic. Dacă nu simte să facă acele schimbări, nu le va face indiferent de cât de mult vrei tu asta.

Balanță

Nu te lăsa pradă amintirilor dureroase din trecut. Întoarce pagina și uită obstacolele prin care ai trecut, doar așa rănile le vor vindeca complet. Depinde de tine să ai un viitor liniștit și armonios.

Scorpion

Ești trădat în cel mai urât mod posibil de o persoană dragă. Supărarea este mare, dar cu ajutorul familiei vei reuși să treci peste această situație deprimantă. Uită și mergi mai departe. Nu merită să pui la suflet.

Săgetător

Ești cu gândul numai la bani. Ai senzația că nu ai niciodată de ajuns pentru ceea ce-ți dorești, dar din păcate, ajungi să pierzi micile plăceri ale vieții. Timpul nu îl mai poți întoarce, nu uita asta.

Capricorn

Imaginația și creativitatea sunt la cote maxime azi. Închide-te în birou și lucrează la pasiunile tale. De ce nu, chiar poți descoperi un nou hobby care mai târziu se poate transforma într-o afacere de succes.

Vărsător

Ești cu capul în nori și nimic nu iese cum trebuie. Toate ies pe dos și ajungi să-ți verși nervii fix pe oamenii care te susțin și îți sunt aproape. Încearcă să te calmezi și să nu mai răbufnești din orice nimic.

Pești

Visezi la munți de bani și un loc de muncă perfect, dar pentru asta trebuie să tragi din greu și să petreci multe ore bune peste program. Familia va avea cel mai mult de suferit, chiar dacă acum nu vezi asta.

ADVERTISEMENT