News
notix pixel id

Horoscop zilnic, sâmbătă, 18 mai. Au loc schimbări pentru toate zodiile

17.05.2019 | 18:00
Dragostea plutește în aer. Nu ratați ocazia unei relații frumoase

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 mai, aduce schimbări majore pentru toate zodiile. Astrologii spun despre nativii din zodia Taur că au șanse mari să-și schimbe locuința, iar berbecii își planifică vacanța.

Horoscop zilnic, 18 mai, sâmbătă

Potrivit horoscopului zilnic, weekend-ul, în special ziua de sâmbătă, începe frumos pentru toate zodiile. Prin urmare, berbecii își planifică vacanța, leii au parte de iubire, iar peștii trebuie să ia o pauză. Nativii din zodia Taur se gândesc să-și schimbe locuința.

Berbec

Nativii în berbec reușesc cu greu să își găsească echilibrul după ce au avut o săptămână cu peripeții. Ia o pauză și meditează la soluția problemelor tale! Sau petreceți timpul alături de cei dragi planificând o vacanță.

Taur

Te vei întâlni cu o persoană inteligentă și atragătoare. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării! Profită de ocazie pentru a duce lucrurile la un alt nivel. Nativii singuri își vor găsi jumătatea mult așteptată. Nativii în Taur se gândesc să-și schimbe locuința.

Taurii întâlnesc o persoană atrăgătoare și inteligentă
Astrologii sunt blânzi cu toate zodiile. Ziua de sâmbătă este o zi de weekend liniștită
Sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Fii atent la ce se întîmplă în jurul tău! Fii aproape de persoana iubită care suferă în tăcere. Caută o soluție fără să ceri prea multe detalii sau să ții morală. Încearcă să fii diplomat!

Rac

Nativul rac se ascunde de cei din jurul său, lucru care nu stă în caracterul lui. Ai parte d eo zi încărcată, dar reușești să îți faci timp și pentru partenerul de viață. Fii deschis și comunică ceea ce simți.

Leu

Bârfele încearcă să își facă loc în discuțiile tale, dar reușești să te detașezi. Ți se va propune o relație și nu de prietenie. Concentrează-te pe sentimente și momente amoroase. Debordezi de energie la locul de muncă și există șansa unui câștig.

Fecioară

Ești calm și reușești să pui punctul pe ,,i”. Pe partea financiară stai bine. Partenerul de viață îți propune să plecați în vacanță, nu ezita să iei o decizie în acest sens.

Balanță

Vești bune pentru nativii în balanță. O afacere este pe cale să se materializeze și astfel, ai un motiv de sărbătoare. Te vei împăca cu o veche cunoștință. Ziua de azi este propice regenerării finanțelor.

Scorpion

Vei avea parte de o surpriză uriașă. Cineva la care te aștepți cel mai puțin își va exprima sentimentele.Faci față cu brio situațiilor în care ești pus. Atitudinea ta este o calitate pe care și-ar dori-o oricine.

Săgetător

Munca îți va fi răplătită astăzi. Ai o energie pozitivă bună. Ești optimist și vei molipsi și persoanele din jurul tău. Ești neînfrânt și vei avea rezultate pe plan personal, dar și profesional. Ziua de azi este pentru fericire.

Capricorn

Oboseala și stresul acumulate în utimele zile se vor face simțite. Relaxează-te și concentrează-te pe alte lucruri. Poate fi o ieșire cu prietenii sau o excursie în aer liber. Ești diplomat și lucrezi ca la carte.

Vărsător

Ziua de sâmbătă este ziua de relaxare. Ieșiți la o pimbare în parc sau la un picnic cu amicii. Mare atenție la buget, nu este cazul să risipiți banii. Spre seara, veți avea parte de o reuniune de familie. Ești organizat și vei duce la bun sfârșit cât mai multe sarcini.

Pești

Nativii în pești nu se simt bine în apele lor. Fii mare atent la sănătate, este cazul să te odihnești. Partea financiară necesită o organizare mai amănunțită. O petrecere poate aduce și o relație amoroasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri