Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 19 septembrie 2020. Gemenii au parte de surprize amoroase

18.09.2020 | 15:34
Horoscop zilnic sambata 19 septembrie 2020 Gemenii au parte de surprize amoroase
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 19 septembrie, aduce vești bune în special pe partea relațiilor umane sau emoționale dintre nativi. Petreceri, întâniri și ieșiri în oraș vor sta la ordinea zilei, sau a serii, pentru o bună parte dintre ei.

Semnele zodiacale se vor bucura de ziua liberă și, în mare parte, freamătul de pe plan profesional este uitat. Apar unele îngrijorări cu privire la sănătate pentru unii nativi, nu este nimic grav.

ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop zilnic: sâmbătă, 19 septembrie 2020. Racul se bucură de petreceri și ieșiri cu prietenii

Berbec

Dacă nu muncește și în weekend, acest nativ are parte de un stres cauzat de locul de muncă care persistă din timpul săptămânii. Prietenii și partenerul de viață vor face tot posibilul să alunge proasta dispoziție a Barbecului.

Taur

Un câștig bănos poate să apară în prima parte a zilei. Este vânzarea unor bunuri sau recuperarea unor bani îndatorați de mai multă vreme. Este rost și de o petrecere seara, doar finanțele o permit acum.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O realizare profesională mult dorită îl ține pe nativ într-o stare psihică minunată tot weekend-ul. E așa de bine că se merită o sărbătoare cu familia și prietenii apropiați. Și partenerul de viață este fericit, nativul o să aibă, într-un final, timp și pentru el. I se pregătește o surpriză în plan sentimental, partenerul are o veste bună sau o idee ce merită ascultată.

Rac

Ziua mult așteptată a sosit. Planurile făcute pentru acest weekend se dovedesc a fi cea mai bună idee avută în ultima perioadă. Petrecerile se țin lanț, prietenii și partenerul de viață sunt în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Leu

Apar mici probleme financiare. Disperarea nu aduce nimic bun, lucrurile manageriate cu calm vor avea rezultatele dorite. Nativului îi merge bine în plan sentimental, având tot suportul persoanei iubite pentru a trece peste greutăți.

Fecioară

Ziua de sânbătă s-a lăsat mult așteptată. Nativul este suprasolicitat în urma unei săptămâni profesionale de coșmar. Odihna este cel mai bun tratament. Zilele petrecute în casă, în haine lejere și cu o muzică bună, sunt cel mai optim scenariu pentru weekend.

ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 septembrie. Săgetătorul are dileme sentimentale.

Balanță

Toată familia se adună pentru a petrece câteva zile împreună, lucru care aduce mare bucurie pentru nativ. Dar, atenție, să nu iasă și cu conflicte! Problemele profesionale sunt uitate și weekend-ul pare să aibă toate șansele să încarce 100% bateriiile nativului.

Scorpion

Mici probleme de sănătate, care au fost ignorate de ceva vreme, își fac apariția în prima zi a weekend-ului. Nu este nimic grav, o vizită la medic va rezolva orice problemă și va alunga grijile. Apare și posibilitatea unor pierderi financiare, posibil pe medicație.

Săgetător

Dilemele amoroase ale acestui nativ persistă. Poate că e vorba de o atracție din afara relației pentru nativ sau bănuirea partenerului de vreo infidelitate, în orice caz, weekendul este marcat de astfel de neliniști.

Capricorn

Liniștea și pacea domnesc pentru nativul din Capricorn. Sâmbata aduce cu ea și satisfacția trezirii fără ceas deșteptător care dă o senzație de bunăstare pe tot parcusul zilei. Seara vine odată cu vizita unor apropiați pentru vizionarea unor competiții sportive sau întrecerea la jocuri video.

Vărsător

Este o idee bună o evadare de weekend. Problemele profesionale din ultima vreme nu vor fi rezolvate prin izolarea la domiciliu. O minte limpede și aerisită este cheia pentru ameliorarea gândurilor negre.

Pești

Micile probleme financiare nu vor sta în calea nativului către un weekend plin de distracție și voie bună. Prietenii știu situația și cheltuiala o suportă ei. Nativul este în culmea fericirii. Și relația cu partenerul de viață merge de minune.

 

ADVERTISEMENT