Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 20 februarie 2021. Peștii au multe de rezolvat

20.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 20 februarie 2021 Pestii au multe de rezolvat
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru sâmbătă, 20 februarie 2021, aduce vești bune, dar și situații imprevizibile pentru nativi, care se aleg cu planurile date peste cap. 

Totodată, unii sunt nevoiți să rezolve anumite conflicte și să ia decizii în privința relațiilor pe care le au cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentu fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos care sunt planurile astrelor pentru tine.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 20 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Primești un cadou neașteptat de la persoana iubită și petreceți o zi relaxantă împreună, poate faceți o plimbare ca să luați o gură de aer. După o săptămână aglomerată simți nevoia să te detașezi de toate grijile de la birou.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu vrei să schimbi anumite aspecte din viața ta și îți este teamă că unele lururi nu vor mai fi la fel ca înainte. De data aceasta, poate că schimbarea îți va aduce mai multe beneficii decât te-ai fi așteptat.

Gemeni

Ai probleme în relația de cuplu și nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Vrei să porți o discuție cu persoana iubită și să stabiliți dacă relația mai poate fi continuată sau nu.

ADVERTISEMENT

Rac

Are loc un conflict între membrii familiei tale și ajungi să fii la mijloc, chiar dacă nu ai nicio implicare directă. Din fericire, lucrurile se vor calma, chiar dacă va mai dura ceva timp până își vor da toți seama unde au greșit.

Leu

Nu te simți foarte bine din punct de vedere fizic și simți că nu poți duce la bun sfârșit sarcinile pentru ziua de astăzi. Cea mai bună soluție este să te odihnești și să aștepți până te vei simți în stare să rezolvi tot.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu traversezi o perioadă bună în plan financiar și trebuie să faci economii ca să-ți permiți o nouă achiziție, pe care o  aștepți de ceva timp. Nu trebuie să-ți faci griji, urmează să ți se restituie o sumă de bani în cursul zilei de astăzi.

Balanță

O persoană apropiată îți face o vizită pe neașteptate și e nevoie să-ți dai planurile peste cap. Ai parte de mai multe evenimente neprevăzute de-a lungul zilei, însă lucrurile se vor calma spre seară.

Scorpion

Ai de luat o decizie cu privire la viața personală, poate este vorba de o mutare în alt oraș sau de o nouă achiziție. Mai ai suficient timp să te gândești la ce este mai bine pentru tine, dar asigură-te că nu-i lași pe ceilalți să te influențeze.

Săgetător

Ai un anunț important de făcut și vei sărbători vestea bună alături de persoanele dragi. Îți faci planuri de vacanță alături de persoana iubită, însă pe termen scurt, ca să te asiguri că nu vor exista evenimente neprevăzute.

Capricorn

Simți nevoia să petreci mai mult timp pe cont propriu și nu ai energie pentru ieșiri în oraș sau alte activități solicitante. Poate aceste momente se vor dovedi utile și vei găsi noi activități care să te pasioneze.

Vărsător

Se reaprinde un conflict mai vechi cu o persoană din anturajul tău și nu știi cum îl poți remedia. Ar trebui să porți o discuție serioasă cu persoana respectivă, ca să nu mai existe neînțelegeri pe viitor.

Pești

Nu-ți mai vezi capul de treabă, chiar dacă este ziua ta liberă. Sunt multe lucruri de făcut prin casă și vrei să le termini pe toate ca să poți salva ce a mai rămas din zi.

ADVERTISEMENT