Horoscop zilnic: sâmbătă, 24 octombrie 2020. Zi ideală pentru regăsiri și dragoste

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/10/2020, 03:30
Horoscop zilnic: sâmbătă, 24 octombrie 2020. Zi ideală pentru regăsiri și dragoste
Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 24 octombrie 2020, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 octombrie 2020, le aduce celor 12 semne zodiacale șanse uriașe pentru a-și întâlni sufletul pereche. Cupidon are pregătite câteva săgeți, însă trebuie să fiți pe fază pentru că dragostea adevărată vine doar o singură dată.

Astrologii transmit că este o zi minunată și pentru nativii aflați în relații amoroase. Unii dintre ei se vor bucura de compania partenerului de viață, în timp ce alții se pregătesc să meargă într-o vacanță de neuitat în doi, o a doua lună de miere.

Zodiilor le surâde și din punct de vedere financiar în această zi. FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile complete pentru fiecare nativ în parte, descoperă și tu care sunt întâmplările de care ai parte în această zi de weekend.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 24 octombrie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Lasă-te stăpânit de emoții și mărturisește tot ce ai pe suflet. Este o zi perfectă pentru a te descărca, subconștientul îți trimite un mesaj foarte clar. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe viața personală și să lași pe planul doi cariera și cercul de prieteni.

Taur

Plutești pe un norișor roz și visezi cu ochii deschiși la un viitor în care totul se învârte în jurul iubirii. Soarele răsare și pe strada ta și dragostea vine fix când te aștepți mai puțin. Primește-o cu brațele largi și bucură-te de fiecare clipă în compania jumătății tale.

Gemeni

Ai senzația că ai rezolvare la orice situație, dar află că te înșeli amarnic. Încearcă să nu mai fii atât de plin de tine, cere ajutorul dacă ai unele nelămuriri. Nimic nu este mai simplu decât să faci un pas înapoi și să vezi imaginea de ansamblu, atunci și rezolvarea va ieși la iveală.

Rac

Totul se bazează pe instinct și emoții. Nu te lăsa copleșit de situațiile în care te afli și păstrează-ți calmul. Este foarte important să iei o gură mare de aer și să fii conștient că nu rezolvi nimic dacă îți pierzi cumpătul. Învață să cedezi când nu ești pe aceeași lungime de undă cu cel de lângă tine.

Leu

În ultima vreme ți-ai cam pierdut timpul cu subiecte și probleme care nu te priveau în mod principal. Ar fi cazul să tai răul de la rădăcină și să profiți mai mult de aceste clipe frumoase pentru a face ceva pentru tine. Poate descoperi o pasiune nouă sau cine știe, schimbi definitiv profesia.

Fecioară

Asigură-te că ai parte de liniște în sânul familiei. Nu mai pierde timpul cu gașca de prieteni și stai mai mult cu jumătatea ta. Nu trebuie să lipsească armonia și înțelegerea, ai grijă să elimini conflictele. Intră ușor – ușor în grațiile celui de lângă tine.

Balanță

Cineva nou intră în viața ta. Pe de o parte te atrage ca un magnet, pe de alta are ceva care te intrigă. Nu porni o relație de dragoste dacă nu ești sigur că ai toate informațiile despre persoana respectivă. Nu este o perioadă bună pentru suferință și lacrimi.

Scorpion

Un nou început din punct de vedere profesional. Și unde mai pui că astrele anunță saci de bani și reușite în afaceri. Muncește din greu pentru visul tău și nu vei avea nimic de regretat. Studiile te ajută să duci cu brio la capăt toate sarcinile și planurile din agendă.

Săgetător

E o zi a răsturnărilor de situație. Te pregătești de drum, dar pe ultima sută de metri afli că ți-a fost amânată călătoria. Ești ușor indispus și riști să-ți verși nervii chiar pe oamenii care încearcă să te scoată din acest impas. Nu e bine ce faci, ai grijă în ce direcție te îndrepți.

Capricorn

Te-ai săturat de certuri și discuții interminabile care nu aduc nimic bun. Simți nevoia de liniște și armonie în relația de cuplu, dar nu o vei obține dacă nu lași de la tine. Asta nu înseamnă că trebuie să fii călcat în picioare, ci să fii mai îngăduitor cu partenerul de viață.

Vărsător

O relație mai veche ar putea ieși la suprafață. Nu știi de unde a reapărut în viața ta respectiva /ul, însă te bucuri la intensitate maximă de această revedere. Sentimentele încă există și ești surprins de asta. Ce mai aștepți, fă primul pas spre fericire! Nu mai sta în singurătate.

Pești

Unele vorbe s-ar putea să nu-ți fie pe plac, ar fi un moment bun să renunți la trasul cu urechea. Ai mai multă încredere în tine și stăpânirea de sine nu va întârzia să apară. Nu te arunca în lumea bârfelor și axează-te mai mult pe propria persoană.

Închide ×