Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Noroc pe plan profesional pentru mai multe zodii

28.11.2020 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 28 noiembrie 2020 Noroc pe plan profesional pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul de sâmbătă, 28 noiembrie 2020, aduce vești foarte relativ bune pentru nativii zodiacului, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere social. 

Marii astrologii ne sfătuiesc pentru astăzi să profităm din plin de momentele de relaxare alături de cei apropiați și să evităm să ne focusăm doar pe partea financiară.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile astrologice pentru sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Citește mai jos pentru a afla și tu ce-ți rezervă astrele pentru prima zi de weekend.

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Berbec

Ai așteptat cu nerăbdare weekend-ul, însă lucrurile nu par să stea așa cum ți-ai dorit. Planurile îți sunt date peste cap, dar nu este cazul să disperi, se anunță o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar și reușești să strângi bani pentru vacanța mult dorită.

ADVERTISEMENT

Taur

Oboseala acumulată în timpul săptămânii își spune cuvântul. Faci eforturi mari ca să avansezi la locul de muncă, însă suprasolicitarea tinde să îți pericliteze relația cu cei dragi.

Gemeni

O veste din partea unui apropiat îți aduce multă satisfacere și vei reuși să te bucuri de compania celor dragi. Se anunță un weekend plin de râsete și voie bună.

ADVERTISEMENT

Rac

Gândul că cineva este supărat pe tine nu îți dă pace și îți faci griji în privința relației cu cei dragi. Faci eforturi mari pentru a le intra în grații celor din jur, însă nu îi lăsa pe ceilalți să profite de bunătatea ta.

Leu

Se anunță un weekend în care ai de gând să profiți de timpul liber pentru a-ți face planuri de viitor. Îți dorești să îți faci propria afacere și muncești mult pentru a ajunge unde îți dorești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

A fost o săptămână plină de reușite și ai putut să duci la bun sfârșit proiecte importante, care îți vor aduce multe beneficii financiare. Ai muncit mult, iar acum este timpul sa culegi roadele muncii tale.

Balanță

Ai parte de o propunere din partea persoanei iubite, care dorește să petreceți mai mult timp împreună. Se anunță o excursie scurtă, în natură și te vei bucura de momente speciale alături de partenerul de viață, iar comunicarea este foarte importantă.

Scorpion

Ai mult succes în plan profesional, iar munca îți aduce multe satisfacții, motiv pentru care îți permiți să te detașezi de problemele de la serviciu și să te relaxezi câteva zile alături de cei apropiați.

Săgetător

Te gândești să avansezi în plan profesional și îți faci planuri pentru a te înscrieri la diverse cursuri care să te ajute să evoluezi. În ceea ce privește relația cu partenerul, se anunța discuții serioase, pentru viitor.

Capricorn

Ai oportunități financiare din toate părțile, dar încă speri că găsești o cale mai ușoară pentru a face bani. Ține minte că dacă nu riști, nu câștigi și apucă-te serios de treabă.

Vărsător

Norocul este de partea ta, în special în ceea ce privește partea profesională. Sunt șanse foarte mari să primești chiar o avansare la locul de muncă, iar salariul va fi pe măsură și vei reuși să faci economii importante.

Pești

Astăzi tinzi să fii ușor irascibil și să spui cuvinte care îi pot afecta pe cei dragi. Cel mai bine este să îți faci ordine în gânduri și să eviți să îți expui părerile într-un mod agresiv, pentru a nu strica o relație importantă.

ADVERTISEMENT