Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 30 ianuarie 2021. Gemenii se fac remarcați

30.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 30 ianuarie 2021 Gemenii se fac remarcati
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul  de sâmbătă, 30 ianuarie, o zi în care norocul îți surâde pe toate planurile, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. Trebuie doar să pornești în acest weekend plin de optimism și să ai puțină răbdare.

Nu de alta, dar știe Universul ce și cum trebuie să procedeze când vine vorba de satisfacerea dorinței tale de schimbare. Nu ai întâlnit încă sufletul pereche? Nu putem dezvălui prea multe, dar te sfătuim să fii cu ochii-n patru, pentru că vei avea parte de o surpriză.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Balanței, ar cam trebui să amâni proiectele importante și să te dedici unor activități mai relaxante. Ai muncit pe brânci toată săptămâna, meriți un moment de respiro.

Berbec

Te simți excelent printre cei dragi. Nici nu se poate altfel, la ce atmosferă plăcută și relaxantă e în sânul familiei în acest debut de weekend. Unde mai pui că veștile bune vin din toate părțile și arzi de nerăbdare să le împărtășești cu toți ceilalți.

ADVERTISEMENT

 Taur

Gândul îți zboară la problemele pe care nu le-ai putut rezolva în această lună și încerci din răsputeri să găsești soluții, dar fără succes. Nu mai bine iei o pauză și încerci să te dedici unor activități mai relaxante? Ai nevoie să-ți limpezești puțin gândurile.

Gemeni

Noi oportunități ți se deschid în fața ochilor și vrei cu tot dinadinsul să le arăți tuturor de ce ești în stare. Nimic nu te atrage mai mult decât noutatea, iar Universul îți satisface această dorință, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Rac

Fii diplomat în afaceri, în tranzacții sau orice activitate care te obligă să investești sume importante de bani. Cântărește cu atenție fiecare variantă și fă alegerea doar atunci când ești ferm convins că nu ai cum să dai greș.

 Leu

Te numeri printre favoriții zilei și trebuie să profiți din plin de această oportunitate. Ce rost are să-ți bați capul cu pierzătorii? Nu uita că ei nu au avut aceeași compasiune pentru tine când ai fost la ananghie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Intri în weekend extrem de relaxat, ca și cum toate s-ar fi așezat miraculos la locul potrivit. Dacă nu ai nimic programat, încearcă să-ți petreci întreaga zi în compania persoanei iubite.

Balanță

Te sfătuim să amâni proiectele importante și să te dedici unor activități mai relaxante. Ai muncit pe tot parcursul săptămânii, trebuie să te odihnești puțin. Până la urmă, proiectele nu pleacă nicăieri.

Scorpion

O veste importantă te obligă să schimbi rapid cursul unei acțiuni. E ca un ordin venit de undeva de sus căruia nu i te poți opune. Încearcă, totuși, să privești partea bună: chiar dacă acum ești nemulțumit de situație, într-o zi îți vei mulțumi  că nu ai amânat această decizie.

Săgetător

Dacă dimineața ai preocupări ce țin de viața profesională, spre seară situația se schimbă radical, pentru că inima începe să își ceară drepturile. Ai nevoie de o schimbare în viața sentimentală.

 Capricorn

Vrei să intri în afaceri și ai o idee genială, dar nu e momentul să o pui în aplicare. Așteaptă până săptămâna viitoare, când vei primi și ajutorul de care ai nevoie ca toate să meargă strună.

Vărsător

Ce poate fi mai frumos decât să-ți petreci prima zi de weekend în compania persoanei iubite? Un film, poate o mică plimbare într-un loc izolat, urmată de o cină romantică sub clar de lună și îți vei reîncărca bateriile pentru o nouă săptămână plină de provocări.

Pești

Chiar dacă nu ești în relații tocmai bune cu membrii familiei, nu ar trebui să rămâi indiferent la problemele lor. Ce te costă să le întinzi o mână de ajutor când au nevoie? Poate reușiți până la urmă să puneți capăt și neînțelegerilor dintre voi.

ADVERTISEMENT