Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 4 iulie 2020. Leul este fericit, în timp ce Capricornul muncește pe brânci

03.07.2020 | 14:42
Horoscop zilnic sambata 4 iulie 2020 Leul este fericit in timp ce Capricornul munceste pe branci
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile. Potrivit horoscopului zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020, nativii vor trece și câteva momente neplăcute, dar în final totul va fi bine.

Persoanele născute în zodia Leu au parte de clipe frumoase în compania partenerului de viață, în timp ce Capricornul se axează mai mult pe carieră și sarcinile pe care le are de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile următoare cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Citește mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 4 iulie 2020, pentru fiecare dintre cei 12 nativi

Berbec

Îți dorești o schimbare radicală, dar pentru asta trebuie să scoți din buzunar o sumă destul de mare. Ești dispus să renunți la niște bani pentru un look nou?

ADVERTISEMENT

Taur

Nu uita să te relaxezi și să-ți încarci bateriile. Se anunță o perioadă grea pe plan profesional și ar fi bine să te găsească cu energia la cote maxime.

Gemeni

Teama de eșec este mult mai mare decât dorința de a încerca lucruri noi. Ar fi timpul să-ți calci pe inimă și să-ți faci curaj. O mică aventură nu strică.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi specială din punct de vedere karmic. Spiritualitatea și intuiția sunt la ele acasă, acum este momentul să iei anumite decizii. Nu ai cum să dai greș.

Leu

Flirt, cochetărie și iubire, așa se anunță ziua pentru tine. Ai parte de dragostea partenerului de viață care nu te scapă din ochi. Momente frumoase alături de jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Concentrează-te mai mult pe trăirile interioare și vezi cum te simți în anumite situații cheie prin care treci. Nu mai asculta sfaturile celor din jur și lasă-te dus de val.

Balanță

O persoană din cercul din prieteni îți crează probleme și dureri de cap. Încearcă să-i spui ce te deranjează dacă vezi că nu-și dă seama unde greșește.

Scorpion

Nu intra în jocul persoanelor care te vorbesc pe la spate. Nu le da apă la moară, fii mai deștept decât ei și nu pune la suflet ceea ce auzi.

Săgetător

Treci printr-o criză în sânul familiei. Lasă mai mult de la tine și într-un final lucrurile se vor rezolva de la sine. Trebuie doar să ai răbdare.

Capricorn

Îți lipsește distracția și timpul liber, însă trebuie să muncești chiar dacă este este weekend. Ai o grămadă de sarcini de rezolvat și asta pentru că le-ai lăsat pe ultima sută de metri.

Vărsător

Se anunță o zi palpitantă, dar și încărcată cu provocări. Încrederea de care dai dovadă te va ajuta să treci peste toate obstacolele care-ți ies în cale.

Pești

Este momentul să-ți faci o listă cu obiceiurile proaste la care trebuie să renunți. Ar fi trebuit să faci asta de mult, dar nici acum nu este timpul pierdut.

ADVERTISEMENT