News

Horoscop zilnic: sâmbătă, 4 mai. Trădarea strică ziua unei zodii!

03.05.2019 | 16:33
Horoscop zilnic sambata 4 mai Tradarea strica ziua unei zodii

Potrivit horoscopului zilnic, ziua de sâmbătă, 4 mai, va fi umbrită de trădare. E cert că un simplu gest poate schimba traiectoria unei întâmplări, dar de această dată un simplu gest poate distruce cu viteza luminii o relație de dragoste construită în ani.

Horoscop zilnic, sâmbătă, 4 mai

Sentimentul provoacă durere oricum, dar totul devine mai greu de suportat, dat fiind că despărțirea va fi provocată de o gelozie de nestăpânit. Mare atenție la cum vă exprimați părerea și durerea, căci de aici se poate aprinde un foc greu de stins.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 4 mai. Trădarea strică ziua unei zodii!
Trădarea strică ziua unei zodii!

Berbec

Nativilor zodiei le este recomandat să fie atenți la se se întâmplă în jurul lor. Chiar dacă au multe situații de rezolvat, o ocazie unică poate trece neobservată, în plan sentimental. Este posibil ca unele persoane sau unele discuții să nu fie coincidențe.

Taur

Taurii au tendința să lenevească toată sâmbăta. Este recomandat să nu îți pierzi prima zi de weekend astfel. Ieși cu amicii, dă telefoane, fă o plimbare.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor primi o lecție în dragoste de la o persoană în etate. Uneori, astfel de sfaturi pot schimba destine. Ciulește urechile!

Rac

în sfârșit ai găsit soluția pentru a-ți rezolva problemele. Așteptati de multă vreme ziua în care vei simți asta, lucru care te va face să ai o atitudine de învingător. De altfel, sâmbătă te vei simți invincibil, iar dacă cineva îți va da un munte, tu îl vei putea muta.

Leu

Nu te grăbi să cheltui banii. În ultima vreme ai fost cam mână largă, astfel că în viitorul apropiat te vei plânge la prieteni pentru ajutor. Mare atenție la bani!

Fecioară

Bucură-te de liniștea din jurul tău. Dacă e liniște, înseamnă că e bine, dar mai înseamnă și că este momentul potrivit pentru a te gândi la ce urmează să faci.

Balanță

Balanțele vor cunoaște suferința astăzi, căci se anunță o trădare în dragoste. Când credeai, într-un final, că lucrurile merg ca unse, destinul se pare că are alte planuri.

Scorpion

Scorpionii află un secret tulburător despre persoana pe care o considerau cândva cea mai bună prietenă. Chiar dacă nu este nimic confirmat, ați putea fi tentați să distrugeși totul în jurul vostru.

Săgetător

Nativii zodiei vor avea parte de un câștig. De asemenea, astrele anunță și că este momentul perfect petntru a risca. Este vorba despre un plan pe care îl aveați de mult în minte.

Capricorn

Capricornii sunt în pericol de a-și pierde încrederea în sine. Fiți atenți și încercați să nu pierdeți asta. Dacă aveți probleme, nu e rușine să apelați la un profesionit.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să-și urmeze inima. Au de făcut o alegere în privința căreia trebuie să fie foarte atenți, deoarece există riscul să jignească o persoană în vârstă.

Pești

Peștii trebuie să evite întrebările provocatoare, fie că este vorba de ceva tentant. De asemenea, sâmbătă există șansa de a aduce multă bucurie în viața unui apropiat.