Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 5 septembrie 2020. Racii fac o descoperire importantă

04.09.2020 | 12:13
Horoscop zilnic sambata 5 septembrie 2020 Racii fac o descoperire importanta
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic, pentru sâmbătă, 5 septembrie 2020 vine cu vești foarte bune.

Începutul de weekend bate la ușă pentru foarte multe zodii care vor învăța să se relaxeze mai mult. Acest final de săptămână poate însemna călătorii neplanificate, dar și mai multe cheltuieli pentru Lei sau Scorpioni.

Începutul de toamnă se anunță a fi unul destul de favorabil și pentru cei care vor să facă o cerere în căsătorie. Iată ce zodie reușește să își suprindă partenerul de viață într-un mod total nou.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 5 septembrie. Racii își descoperă un talent ascuns

Berbec

Berbecii se simt încolțiți la locul de muncă. Din acest motiv, nativii ar putea întâmpina o problemă cu șefii sau superiorii lor. Amenințarea poate fi stinsă cu o discuție diplomată alături de cei care îi coordonează.

Taur

Taurii se simt pregătiți pentru o nouă poveste de iubire. Sâmbătă, pe 5 septembrie, ar putea chiar să își întâlnească marea dragoste și se simt cuceriți pe loc de o persoană specială care intră în scena lor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au câteva realizări care îi ajută în această perioadă. Ar putea face mai multe achiziții casnice și se vor trezi că își doresc ceva mai mult să facă un pas important în cămin. Totul spre confortul lor, pe care nu-l mai neglijează în această perioadă.

Rac

Cei din zodia Rac ar putea să își descopere un talent ascuns în acestă perioadă. E vorba de un interes mai mare pentru o artă, o știință sau de ce nu chiar întoarcerea pe băncile școlii, pentru anumite cursuri. Există nativi care vor descoperi că au un ochi și pentru artele oculte.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii se simt epuizați, dar încearcă pe toate căile să își suplimenteze veniturile. Vor avea șansa de-a învăța practici noi prin care să poată aduce mai mulți bani în casă și se bucură cu acest prilej că șansa ține cu ei.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de o pauză, de aceea vor căuta să își petreacă timpul liber cu oameni interesanți. Este un moment decisiv pentru ele, deoarece pot întâlni o persoană foarte specială în drumul lor, care să le schimbe total traiectoria destinului.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele petrec ceva mai mult timp acasă, alături de cei dragi. Se vor putea delecta cu activități de weekend și nu este exclus să urmărească filme, să asculte muzică, fie să se relaxeze cu activități pe placul lor.

Scorpion

Scorpionii dau dovadă de mai multă maturitate la locul de muncă, însă acest nativ este în căutarea aventurii în această perioadă. Se va putea destinde în locuri cu totul noi, pentru că va călători mai mult în următoarea perioadă.

Săgetător

Weekendul se anunță unul foarte plin pentru Săgetători, care doresc să își pună cât mai bine în plan toate activitățile preferate. Ar putea face o excursie la munte, fie s-ar putea delecta cu mai multe întâlniri în oraș, pentru că și-au cam neglijat prietenii.

Capricorn

Capricornii ar putea să plece într-o vacanță peste mări și țări, dar este ceva mai îngrijorat ca de obicei. Trebuie să își amintească de faptul că și-au dorit o asemenea excursie foarte mult și să își învingă orice temere.

Vărsător

Vărsătorii vor reduce drastic anumite cheltuieli, pe care le aveau de obicei în zilele de weekend. Dar sâmbătă vor putea primi un cadou care le dă planurile total peste cap, din partea celor dragi.

Pești

Peștii au nevoie de mai multă încredere în forțele proprii, pentru că în cămin există anumite supărări. Vor putea da dovade de mult calm în orice situație pe care trebuie să o depășească.

ADVERTISEMENT