News

Horoscop zilnic: sâmbătă, 6 aprilie. Leii au nevoie de explicații azi

05.04.2019 | 17:19
Horoscop zilnic sambata 6 aprilie Leii au nevoie de explicatii azi

Astrele indică horoscopul pentru astăzi, 6 aprilie. Acestea arată care sunt nativii care se bucură de succes și care sunt cei care vor avea parte de un eșec imens. Toți trebuie să fie extrem de vigilenți și foarte analitici pentru că multe dintre zodii vor avea parte de situații limită și de stări cam bipolare. Unii din oamenii care îi înconjoară de obicei îi vor părăsi din cauza aceasta. Ce spun astrele pentru ziua de sâmbătă, 6 aprilie pentru nativi?

Horoscop zilnic pentru azi, 6 aprilie. Prin ce greutăți vor trece zodiile?

Astrele arată ce vor face zodiile azi, 6 aprilie. Se pare că leii au nevoie de explicații clare despre o problemă destul de serioasă. Li se recomandă tuturor natizilor răbdare și liniște sufletească. “Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Sufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. întotdeauna te va îndruma în direcția bună.

Sufletul meu nu este adormit. Este treaz, întru totul treaz. El nu doarme, nici nu visează, ci privește, cu ochii larg deschiși, către lucruri îndepărtate, și ascultă pe malurile marii tăceri.”

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 aprilie
Horoscop zilnic sâmbătă, 6 aprilie

Berbec

Ai pare de o perioadă bună astăzi, 6 aprilie. Ești singur, dar asta nu este o problemă pentru tine. Ai mulți prieteni, dar alegi să petreci timp și cu tine pentru a te descoperi.

Taur

Sâmbătă ai parte de o vizită meașteptată. Nu-ți dai seama care este exact motivul. De asemenea, ai parte de o discuție decentă.

Gemeni

Urmează să primești un apel telefonic din partea unui prieten sâmbătă. Acesta îți va aduce la cunoștință anumite bârfe care îi vizează pe alți prieteni.

Rac

Simți că trebuie să cheltui bani. Ziua de 6 aprilie este pentru tine una prielnică pentru achiziții din senin. S-ar putea să fie vorba de un cadou pentru persoana iubită sau chiar pentru tine.

Leu

Ești îngrijrat sau confuz pentru că persoana cu care locuiai pleaca din senin. Ai nevoie de explicații serioase pentru că nu înțelei deloc situația.

Fecioară

Vor apărea niște informații prețioase care te vor face să vezi că lucrurile în viața ta nu sunt chiar așa cum trebuie. Dacă vei investiga, vei avea parte de o surpriză.

Balanță

Cel mai bun priten al tău are niște probleme cu banii, cu toate că nu ți-a cerut ajutorul până acum, tu îi vei împrumuta suma de care are nevoie.

Scorpion

Ești dezorientat în ceea ce privește o sarcină pe care ți-a dat-o șeful tău. De asemenea, îți pui din ce în ce mai multe întrebări despre locul actual de muncă.

Săgetător

Pe 6 aprilie începi vacanța. Ai parte de multă fericire, partenerul tău s-a ocupat de tot ce era nevoie, așa că tu doar trebuie să ai la tine starea de bine.

Pești

Cineva îți pregătește ceva, dar ai senzația că este o surpriză neplăcută. Cu cât te gândești mai mult, cu atât pare și ai lungă așteptarea. Laă lucrurile să vină de la sine.