Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 8 mai 2021. Vești bune pentru nativul Leu

08.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 8 mai 2021 Vesti bune pentru nativul Leu
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru sâmbătă, 8 mai 2021, aduce clipe de relaxare și activități plăcute alături de cei dragi pentru unii nativi, dar și vești bune pentru cei aflați în zodia Leu. 

Pe de altă parte, unele zodii pot avea parte de situații imprevizibile și provocări pe parcursul zilei, însă vor reuși să treacă peste ele dacă se folosesc de intuiție sau cer ajutor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte. Află din rândurile de mai jos ce ți-au pregătit astrele.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 8 mai 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ai planuri pentru astăzi, însă te încurcă o situație imprevizibilă apărută încă de la primele ore ale zilei, iar acum trebuie să-ți dai tot programul peste cap. Din fericire, iei o decizie care se dovedește a fi bună, așa că ieși din impas.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești un telefon pe care îl așteptai de mult timp de la o persoană dragă și poate stabiliți o întrevedere, mai ales că a trecut foarte mult timp de când nu v-ați întâlnit față în față. Se anunță surprize spre seară.

Gemeni

Un proiect la locul de muncă îți dă bătăi de cap și trebuie să lucrezi la el chiar și în zilele libere, altfel nu sunt șanse să-l duci la bun sfârșit. Ai suficientă energie și sunt șanse mari să fie gata până spre finalul zilei.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai parte de momente alături de cei dragi, după ce ați organizat o mică reuniune de familie. Desfășurați activități plăcute în aer liber, mai ales dacă vremea o să fie potrivită.

Leu

Primești mai multe vești bune pe toate planurile, mai ales legate de job. Superiorii te contactează și te felicită pentru eforturile tale, motiv pentru care te vor recompensa în curând.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai multe de făcut și puțin timp la dispoziție, însă decizi să lași unele treburi pentru altă zi, dacă nu sunt urgente. Vrei să te ocupi și de tine, ai nevoie de o gură de aer.

Balanță

Starea de sănătate îți dă bătăi de cap, însă este vorba de niște probleme minore și pot fi rezolvate dacă faci unele schimbări în stilul de viață. Vin vești bune de la cineva pe care nu l-ai văzut de multă vreme.

Scorpion

Îți petreci ziua alături de câteva persoane apropiate și vă bucurați de activități recreative împreună. Acest lucru te va ajuta să-ți reîncarci bateriile pentru săptămâna care urmează.

Săgetător

Încerci să te revanșezi față de cineva din cercul de prieteni, o persoană care te-a ajutat foarte mult în ultima vreme. Vrei să-i arăți cât de mult o apreciezi.

Capricorn

Apar mici tensiuni în viața de cuplu și ai nevoie de puțin timp pe cont propriu, ca să te poți calma și să eviți conflictele. Reușești să ajungi la o înțelegere cu persoana iubită.

Vărsător

Primești o sumă consistentă de bani din partea unui mebru al familiei sau un bonus de la locul de muncă și deja te gândești cum îi poți investi, mai ales că ai nevoie de multe lucruri.

Pești

Noroc în plan amoros. Te apropii mai mult de o persoană cu care ești în relații bune și sunt șanse mari să se dezvolte sentimente mult mai puternice.

ADVERTISEMENT