Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 9 ianuarie 2021. Gemenii își caută alt loc de muncă

09.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 9 ianuarie 2021 Gemenii isi cauta alt loc de munca
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul  de sâmbătă, 9 ianuarie, o zi în care ar trebui să te odihnești și să uiți de probleme, dar viața profesională nu te lasă, mai ales dacă ești născut în zodia Gemeni.

Simți că actualul loc de muncă nu îți poate oferi cariera la care visezi, așa că pornești în căutarea unei noi provocări. Oricât de grea ar părea, e decizia corectă și nu trebuie sub nicio formă să te întorci din drum. Privește înainte cu încredere!

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Fecioarei? Te sfătuim să dai dovadă de diplomație în relația cu persoana iubită. Nu de alta, dar îți reproșează anumite lucruri și riști să provoci un scandal monstru dacă reacționezi impulsiv.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 ianuarie

Berbec

Te confrunți cu probleme de natură sentimentală și ești cam indispus din această cauză, dar nu ar trebui să cedezi. Până la urmă, orice neînțelegere se poate lămuri dacă ai o discuție sinceră și deschisă cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești o veste neplăcută și abia dacă îți mai poți stăpâni nervii. Încearcă, totuși, să te calmezi, nu ai deloc de câștigat dacă te comporți. Prietenii și familia se oferă să te ajute și ar fi bine să nu refuzi.

Gemeni

Simți că actualul loc de muncă nu corespunde cu noile tale aspirații și ești tentat să cauți altceva. Oricât de anevoios ar fi drumul pe care va trebui să-l parcurgi, pornește fără ezitare! Știi cum se spune, nu riști, nu câștigi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai vrea să pleci într-o călătorie, dar persoana iubită încearcă să te oprească. Nu crede că e momentul potrivit și poate are dreptate. Ascult-o, măcar de data asta. Nu intră zilele în sac.

Leu

Oricât ai încerca să duci la bun sfârșit proiectele profesionale, nu ești suficient de concentrat. Mai bine lasă-le pentru altădată decât să greșești. Odihnește-te, că doar e zi de weekend.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te trezești dis de dimineață, plin de entuziasm, cu gândul să demarezi o nouă lucrare, dar probleme din trecut pe care le-ai tratat cu superficialitate revin în actualitate și își cer drepturile. Nici relația cu partenerul de viață nu trece prin cele mai bune momente, așa că trebuie să dai dovadă de diplomație.

Balanță

Ai dificultăți de comunicare, nu reușești cu niciun chip să te faci înțeles. Îți recomandăm să amâni problemele care necesită răbdare și putere de concentrare. Încearcă să petreci mai mult timp cu persoana iubită, că ai cam neglijat-o în ultima vreme.

Scorpion

Nu ești în cea mai bună formă, așa că ține cont de sfaturile prietenilor și ocupă-te doar de activitățile de rutină. Toate celelalte responsabilități mai pot aștepta.

Săgetător

Ți-ai făcut un program strict pentru această zi? Uită de el, că nu o să-l poți respecta, din cauza unor evenimente neprevăzute. Ba chiar e posibil să faci mai multe drumuri scurte în interes de serviciu.

Capricorn

Ești irascibil încă de la primele ore ale dimineții și tensionezi atmosfera în familie. Oricât ar fi de bune ideile tale, nimeni nu le acceptă, atât timp cât nu știi să le prezinți. Reproșurile nu rezolvă nimic.

Vărsător

Nu reușești să termini o lucrare la termen și s-ar putea să fii certat de șefi. E greșeala ta, trebuie să ți-o asumi și să te asiguri că nu o să se mai repete. Nu da vina pe colegii de muncă!

Pești

Ideile de afaceri încep să prindă contur și le acorzi întreaga atenție, spre nemulțumirea persoanei iubite, care se simte neglijată. Fă-ți timp doar pentru ea în această seară, dacă vrei să dregi busuiocul.

ADVERTISEMENT