Life

Horoscop zilnic: vineri, 12 iunie 2020. Situație neașteptată pentru nativul Pești

11.06.2020 | 12:13
Horoscop zilnic vineri 12 iunie 2020 Situatie neasteptata pentru nativul Pesti
ADVERTISEMENT

Astrologii au venit bune pentru ziua de vineri, 12 iunie 2020, mai ales din punct de vedere sentimental. Potrivit horoscopului zilnic cei 12 nativi vor avea parte de situații neașteptate, emoții, dar și evenimente din trecut care vor ieși la suprafață.

Horoscop zilnic pentru vineri, 12 iunie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Deschide ochii larg și vezi ce se întâmplă în jur. Nu toți oamenii sunt bine intenționați, ai grijă să pleci din preajma lor.

ADVERTISEMENT

Taur

Emoțiile pun stăpânire pe tine și nu mai știi să legi nici două cuvinte. Și totul se petrece chiar în preajma persoanei care-ți place.

Gemeni

Nu trebuie să te lași învins de soartă. Fii mai puternic decât toate problemele și mergi mai departe cu capul sus. Despre asta e viața.

ADVERTISEMENT

Rac

Încerci din răsputeri să speli păcatele trecutului, însă sunt atât de multe încât nici nu știi de unde să începi. Este timpul să-ți ceri iertare.

Leu

Nu mai privi în stânga și-n dreapta și vezi-ți de treaba ta. Știi vorba aia, nu-ți băga nasul unde nu-ți fierbe oala pentru că și ei vor face la fel.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți se luminează fața când vorbești despre persoana iubită. Ești dispus să lași totul pentru partenerul de viață pentru că ai parte de o relație de nota 10.

Balanță

Uită supărările și dezamăgirile prin care ai trecut. Fii pozitiv și încearcă să vezi partea plină a paharului chiar dacă viața nu este numai lapte și miere.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ești bine intenționat, dar oamenii au impresia că ai ceva de ascuns. Spune-le verde-n față ce ai pe suflet, nu-i lăsa să-și facă o impresie greșită.

Săgetător

Ești pregătit de o nouă aventură. Bagajele te așteaptă deja făcute, tot ce trebuie să faci este să închizi ochii și să pui degetul pe hartă.

Capricorn

Stai prea mult pe gânduri și ratezi șansele pe care ți le oferă soarta. Și uite așa viața trece pe lângă tine fără a lăsa ceva notabil în urma ta.

Vărsător

Te simți epuizat atât fizic, cât și psihic. Mare atenție să nu cazi în depresie. Ești doar la un pas de a cădea de pe marginea prăpastiei.

Pești

O situație neprevăzută îți dă peste cap planurile stabilite cu mult înainte. Asta e, nu ai ce să faci, mai ales că e vorba de o rudă care te vizitează.

 

 

ADVERTISEMENT