Life

Horoscop zilnic: vineri, 14 mai 2021. Scorpionul are planuri și idei pentru deplasări

14.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 14 mai 2021 Scorpionul are planuri si idei pentru deplasari
Horoscop zilnic: vineri, 14 mai 2021. Scorpionul are planuri și idei pentru deplasări. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru vineri, 14 mai 2021, vine cu o zi perfectă pentru gânduri bune, amintiri și întâlniri surprinzătoare. Dragostea este după colț pentru unele zodii, trebuie să fie pe fază! 

Ziua are semne bune și din punct de vedere profesional. Astrologii transmit că semnele zodiacale se axează mai mult pe carieră și pe ideile pe care le au legat de afaceri.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt dezvăluite de FANATIK în rândurile de mai jos. Ești gata să descoperi care sunt evenimentele importante pentru această ultimă zi lucrătoare?

Horoscop zilnic pentru vineri, 14 mai 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Uită și nu mai plânge după trecut. Nu te mai amăgi singur, e momentul să mergi mai departe. Nu mai privi deloc în urma ta.

ADVERTISEMENT

Taur

Luptă până la capăt pentru tot ce ai în plan. Ai tot timpul din lume să faci lucrurile pe care le visezi, trebuie doar să-ți dorești asta în continuare.

Gemeni

Relație fericită și armonioasă cu partenerul de viață. Este o zi numai bună pentru a sta alături de jumătatea ta și cei dragi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ploaia rece trece și va spăla lacrimile de până acum. Astrele te îndeamnă să ai mai multă încredere în tine și să lași amintirile deoparte.

Leu

Pune stop și ia-o de la capăt. Timpul le rezolvă pe toate, trebuie doar să crezi că se poate. Ridică-te de la pământ și luptă, pentru tine o faci.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Viitorul nu are buton de oprire, vine indiferent de alegerile tale, dar ar fi bine să fie unele potrivite pentru tine. Discută deschis cu cineva.

Balanță

Se poate, așa spun liniile trasate de stele. E foarte important să dai totul și să nu abandonezi nicio misiune, oricât de grea ar fi ea.

Scorpion

Ai posibilitatea de a planifica o călătorie în weekend. Află destinația unde vrei să te simți în largul tău și fă-ți din timp bagajele.

Săgetător

Intuiția te caracterizează și te ajută să găsești cele mai bune soluții, în special la locul de muncă. Ziua se încheie într-o notă pozitivă.

Capricorn

Ai să afli un secret foarte bine păstrat. Ar fi bine să nu spui tuturor ce ajunge la urechile tale, fii discret și vei câștiga mai mult.

Vărsător

Lucrează și vei avea parte de foarte multe realizări. Liniștea interioară te ajută să mergi exact acolo unde ai visat dintotdeauna.

Pești

Întâlnire neașteptată cu o persoană pe care o credeai uitată. Poate nu ar strica să începi o nouă relație amoroasă, să nu mai fii singur.

ADVERTISEMENT