Life

Horoscop zilnic: vineri, 15 ianuarie 2021. Leul poate relua o poveste de iubire

15.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 15 ianuarie 2021 Leul poate relua o poveste de iubire
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 15 ianuarie 2021, a pregătit surprize, rezultate pozitive, dar și propuneri neașteptate pentru unele zodii. Semnele zodiacale vor avea parte de o zi încărcată și benefică în același timp. 

Ultima zi lucrătoare din săptămână poate aduce sensibilitate exagerată, de aici și emoții trăite la intensitate maximă. Se recomandă evitarea certurilor și conflictelor care nu pot fi stinse ușor și care dintr-o singură vorbă pot degenera până la extrem.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute sub semnul zodiacal Taur se confruntă cu neînțelegeri legat de relația cu partenerul de viață, în timp ce nativul Pești este mai fericit ca niciodată. Și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche după care a tânjit și s-a rugat ani la rând!

Horoscopul zilei de vineri, 15 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

E zi perfectă pentru schimbări. Nu uita de promisiunile făcute unui prieten apropiat, poate ar fi timpul să te ții de cuvânt. La capitolul bani stai destul de bine, nu duci lipsă de nimic.

ADVERTISEMENT

Taur

Neînțelegerile din relația de cuplu par că nu se mai termină, asta și pentru că le alimentezi constant. Ia o pauză și vezi unde ai greșit. Poate chiar îți ceri scuze pentru exagerări.

Gemeni

Se anunță o zi relaxantă și liniștită din toate punctele de vedere. Nu ar strica o plimbare prin natură, așa te încarci cu energie pozitivă. Vei avea nevoie la locul de muncă cât de curând.

ADVERTISEMENT

Rac

Reușești să duci la capăt toate sarcinile de la locul de muncă și unde mai pui că sari și în ajutorul colegilor. Ești determinat să pleci de la birou cu totul pus la punct.

Leu

O cunoștință mai veche îți iese în cale. Este semn că au rămas unele lucruri nerezolvate. Cine știe, poate se reia legătura amoroasă, mai ales că nu ai pe nimeni în viața ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Simți nevoia să te retragi și să stai puțin singur. Nu este nimic rău în a te dedica mai mult pasiunilor tale. Bucură-te de aceste mici plăceri ale vieții, ele îți dau o stare de bine interioară.

Balanță

Ești cu bateriile epuizate, chiar ai nevoie de o pauză puțin mai lungă. Bine că vine weekend-ul și ai timp să re relaxezi și să dormi în voie.

Scorpion

Fii optimist și vezi partea plină a paharului când vine vorba de sarcinile de acasă. Știu, nu sunt puține la număr, dar cu voință le duci la bun sfârșit pe toate până seara.

Săgetător

Gelozia partenerului de viață este tot mai accentuată. S-a ajuns în punctul în care ești controlat la fiecare mișcare pe care o faci. Mai reziști în acest ritm?

Capricorn

Atragi de partea ta foarte mulți oameni. Umorul și veselia de care dai dovadă te ajută să te împrietenești rapid. Nu ești niciodată singur, nu trebuie să-ți faci griji pentru asta.

Vărsător

Ești invidiat și apreciat pentru munca depusă la serviciu. Meritele nu întârzie să apară, superiorii se gândesc tot mai serios să-ți răsplătească eforturile din ultima vreme.

Pești

O zi pe care nu o vei uita prea curând. Cupidon te lovește cu săgeata lui. Este exact persoana pe care ai visat-o întreaga viață, nu o lăsa să-ți scape printre degete!

ADVERTISEMENT