Life

Horoscop zilnic: vineri, 16 aprilie 2021. Taurii se ceartă cu partenerii de afaceri

16.04.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 16 aprilie 2021 Taurii se cearta cu partenerii de afaceri
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de vineri, 16 aprilie, o zi în care pot apărea anumite neînțelegeri în relațiile cu partenerii de afaceri și trebuie să dai dovadă de diplomație, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Taur.

Încearcă să te concentrezi asupra proiectelor în care ești implicat și problemele vor dispărea ca prin minune. Spre seară, te sfătuim să aștepți weekend-ul în compania persoanei iubite. Nu de alta, dar începe să se simtă neglijată.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Săgetătorului? Ne pare rău să te anunțăm, dar nici tu nu o duci prea bine când vine vorba despre relațiile parteneriale. Ba chiar există riscul ca situația să devină critică, dacă nu ceri ajutorul unei rude cu mai multă experiență.

Horoscopul zilei de vineri, 16 aprilie

Berbec

Nu e indicat să semnezi documente oficiale sau să te ocupi de afaceri, atât timp cât nimeni nu-ți împărtășește opiniile. Lasă planul de schimbare pentru altădată și acordă mai multă atenție activităților casnice.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai parte de momente încordate încă de la primele ore ale dimineții, pe fondul unor discuții mai aprinse cu partenerii de afaceri. Reuşești să lămurești repede neînţelegerea. Te sfătuim să petreci după-amiază în familie.

Gemeni

O călătorie în interes de serviciu este anulată în ultimul moment și ai tendința să răbufnești. Chiar dacă ți s-a făcut o nedreptate, te sfătuim să-ți păstrezi calmul și să te ocupi mai întâi de problemele financiare.

ADVERTISEMENT

Rac

Apar neînțelegeri în relaţia cu un partener de afaceri și trebuie să găsești neapărat o soluţie de compromis! Dacă vrei să depășești aceste momente dificile, înarmează-te cu multă răbdare!

Leu

Te bate gândul să intri în afaceri? Sfatul nostru e să amâni puțin momentul mult așteptat până te asiguri că ai o situație financiară care să-ți permită astfel de inițiative. Dacă intenţionezi să pleci într-o călătorie, verifică cu atenţie bagajele și mașina!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu e o zi prea bună pentru activitățile care necesită tact şi putere de concentrare. Vești excelente vin, însă, spre seară, când o rudă mai în vârstă s-ar putea să-și facă un cadou prețios.

Balanță

Nu reușești cu niciun chip să respecți programul și devii irascibil. Dacă nu-ți păstrezi calmul, riști să ai neplăceri. Și nu vorbim doar de relația cu șefii sau colegii de muncă. Nici persoana iubită nu agreează această atitudine.

Scorpion

Ești cam deprimat și lipsit de vlagă la începutul zilei. Relaţiile sentimentale merg, însă, ca pe roate, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Persoana iubită îți sare în ajutor și rezolvați împreună problemele care te macină de luni bune.

Săgetător

O rudă apropiată te ajută să depăşești un moment dificil din relaţiile parteneriale. După-amiază stai mai bine cu moralul, mai ales după ce primești o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordă mai multă atenţie copiilor!

Capricorn

Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale, așa că încearcă să le programezi săptămâna viitoare. Știm că weekend-ul bate la ușă, dar proiectele profesionale se adună și nu trebuie să-ți pierzi concentrarea.

Vărsător

Evenimente neprevăzute te împiedică să respecți programul și ar fi bine să nu-ți pui prea mari speranţe într-o afacere. Nu de alta, dar s-ar putea să ai parte de o dezamăgire dureroasă.

Pești

Atmosfera devine cam tensionată la locul de muncă și ești pe cale să răbufnești. Poate ai dreptate, dar riști să provoci un scandal monstru dacă nu-ți păstrezi calmul. Ar fi bine să ţii cont și de sfaturile unei rude mai în vârstă.

ADVERTISEMENT