Life

Horoscop zilnic: vineri, 17 iulie 2020. Gemenii trebuie să se debaraseze de greutățile din jur

16.07.2020 | 15:49
Horoscop zilnic vineri 17 iulie 2020 Gemenii trebuie sa se debaraseze de greutatile din jur
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de vineri, 17 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă aștepți cu nerăbdare un moment de respiro. Se apropie weekend-ul, așa că ar trebui să profiți din plin de această perioadă.

Nu de alta, dar proiectele din ultima vreme te-au stors de energie și simți nevoia unui restart. Pleacă într-o escapadă cu persoana iubită sau rămâneți acasă, singuri-singurei și dați startul unui maraton de filme care să vă readucă zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Gemeni, sfatul nostru ar fi să te debarasezi măcar pentru o scurtă perioadă de toate problemele. Ai pus pe umerii tăi o presiune inutilă și abia dacă-i mai poți face față, așa că trebuie să iei măsuri. Acordă mai multă atenție locului în care te afli și redecorează-l exact așa cum îți place, fără acele lucruri aparent mărunte care nu fac altceva decât să îți blocheze fericirea.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 17 iulie

Berbec

Discuţia pe care o ai astăzi cu ceilalţi membri ai familiei are darul de face lumină asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveţi cu toţii starea necesară şi timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple şi astfel îți mai clarifici dintre aspectele incerte. De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care te îndrepți şi vei fi recunoscător acestei zile care te-a aşezat faţă în faţă cu familia pentru a vă prezenta fiecare intenţiile şi aşteptările. Era imperios nevoie de aceste lămuriri!

ADVERTISEMENT

Taur

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe „pot” în braţe în faţa oricărei provocări! Vei vedea ce bine încep să se aşeze toate la locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

Gemeni

Uneori, e nevoie să purifici spaţiul în care trăieşti, să dai afară ceea ce nu-ţi face bine, să te debarasezi de balastul care te înconjoară. Acordă atenţie locului în care te afli şi aruncă pe fereastră tot ce nu-ţi mai face bine, tot ce-ţi blochează fericirea, tot ce-ţi creează o senzaţie de disconfort, ca şi cum ai fi captiv într-o lume impură. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu îţi fac bine, deci fă acest gest fără niciun fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu-ţi inspiră bucurie şi pace, iar dacă în casă, în inimă sau în viaţa ta există un gunoi, alungă-l pur şi simplu. Construiește-ți un nou spaţiu de evoluţie, ca şi cum ai fi un alt om!

ADVERTISEMENT

Rac

Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reuşit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de aceşti bani cu altă ocazie, dar dacă îi consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum. Analizează atent resursele financiare de care dispui, gândeşte-te ce plăți mai ai de făcut, adu-ţi aminte de datoriile care aşteaptă la rând, totul înaintea oricărei ispite de a-ţi cumpăra cine ştie ce obiect de care ai impresia, acum, că îți este necesar. După ce-l vei cumpăra, îţi vei da seama că putea să mai aştepte, fiind prioritare alte obligaţii financiare, mult mai urgente. Așadar, e vremea unor plăți, mai puţin plăcute, nu a cumpărăturilor!

Leu

Ai mari rezerve dacă să îţi exprimi părerea în anturajul în care te afli acum sau să mai aştepţi. Eşti un pic intimidat de prezenţa unei persoane care nu are asupra ta o influenţă prea bună. Preferi să stai cuminte în banca ta, nevăzut de nimeni, decât să atragi asupra ta vreun val de critici. Poate că da, ar fi mai bine să aștepți un moment mai favorabil pentru a te evidenţia, deoarece, acum, cei care stau cu ochii pe tine nu sunt în cele mai bune toane şi ți-ar adresa cuvinte pe care nu le meriţi. Fă tot posibilul să nu te remarci azi în ochii celor nervoşi de care depinde cumva soluționarea problemelor care te frământă, pentru că refuzul lor ar veni foarte repede.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Criticile celor din jur îţi taie tot elanul cu care ai demarat o activitate nouă şi, în loc să scoți la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te laşi copleşit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaş atât de uşor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva şi mai mult. Hai, ambiţionează-te să demonstrezi că ştii ce vrei, că poţi obţine ceea ce-ți dorești, chiar şi în ciuda atâtor piedici. Unii nu ştiu altceva decât să judece pe alţii, iar azi tu eşti cel care intră în colimatorul răutăţilor lor, cu sau fără motive. Adună-ţi forţele şi demonstrează tuturor că cel care ştie cel mai bine ce face eşti chiar tu!

Balanță

Te atrage fantastic un domeniu nou care, presimţi că îţi va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al carierei tale. Eşti ca la începutul unui curs nou de specializare spre o lume care îţi place, care îţi stimulează ambiţia, creativitatea şi dorinţa de afirmare. Apucă-te serios de treabă, conştient că urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atât timp cât interesul tău rămâne la maxim, roadele acestui studiu se vor arăta foarte repede! Ai norocul să cunoşti şi oameni care merită toată admiraţia şi respectul tău, care te motivează să acumulezi repede noile informaţii. Ei sunt un exemplu demn de urmat în drumul către succes!

Scorpion

Ai câştig de cauză într-o polemică aprinsă, pentru că deţii multe informaţii certe pe marginea subiectului aflat în discuţie, dar şi o atitudine mai sigură, care îţi garantează supremaţia în faţa rivalilor. Nu te lăsa influenţat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, şi nici nu coborî ochii în faţa celor puternici! Fă un pas în faţă şi arată concret ceea ce ştii să faci mai bine. Când ai ocazia de a-ţi demonstra măiestria în domeniul tău forte, nimeni nu te poate intimida.

Săgetător

Ca să poţi depăşi starea de timiditate sporită, ai avea nevoie de o garanţie, de ceva cert pe care să te poţi baza. Atât timp cât nimeni nu ţi-o oferă, parcă ai călca pe coji de ouă, permanent speriat de ce s-ar putea întâmpla. Luptă cu aceste emoţii negative, pentru că şi ele pot fi sursa unor evenimente neplăcute, deoarece atunci când abordezi o acţiune sigur pe tine şi fără nicio frică, nimic nu te mai poate intimida. Informaţia menită să-ţi alunge teama poate apărea!

Capricorn

Trebuie să mai laşi şi tu un pic garda jos, şi, dacă tot ai sincer nevoie de ajutor, să accepţi să vină către tine. Poate uneori orgoliul tău e prea ridicat şi nu te lasă să admiţi că nu ştii cum să ieşi dintr-un anumit impas, dar tu ai trimis, cu gândul, spre ceruri ruga ta şi urmările sale deja se îndreaptă către tine. Nu te teme să-ţi recunoşti limitele şi slăbiciunile, absolut fireşti la orice om, ca atare, nu refuza sfaturile şi sprijinul. Ceea ce primeşti azi e cât se poate de curat, de sincer şi în beneficiul tău şi, dacă-l respingi, vei regreta mai apoi că ai fost cu nasul pe sus şi ai ratat această şansă. Acceptă ajutor!

Vărsător

Cineva drag trece printr-un moment critic şi suferi alături de el, de parcă ar fi problema ta. Pui mult suflet în necazurile altora, încât unii ar putea profita de bunăvoinţa ta, tocmai pentru că ştiu că te dedici întru totul problemelor în care sunt implicaţi. Totuşi, discerne cu mai multă grijă cine merită cu adevărat ajutorul tău, ca nu cumva unii să-ţi spună că au cele mai mari probleme doar pentru că ştiu că tu vei face tot posibilul să-i ajuţi. Unii chiar nu merită efortul, deci trebuie să alegi cu grijă cui îi oferi sprijinul!

Pești

Cine te are azi în echipa de lucru, are numai de câştigat, pentru că sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Împărtăşeşti cu drag ceea ce ştii fără a aştepta nimic în schimb, pentru că aceasta este forma în care întorci şi tu celor din jur ceva din serviciile pe care ţi le-au oferit cândva. Eşti un consilier înţelept care oferă cele mai inteligente soluţii chiar şi la cele mai complicate probleme, pentru că priveşti lucrurile logic şi imparţial. Ceilalţi ar trebui să-ţi urmeze îndrumările, pentru că sunt foarte bune!

ADVERTISEMENT