Life

Horoscop zilnic: vineri, 19 februarie 2021. Schimbări profesionale pentru Capricorni

19.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 19 februarie 2021 Schimbari profesionale pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 19 februarie 2021, aduce schimbări profesionale pentru unii nativi. Pot fi lucruri pe care le planificaseră de multă vreme sau surprize.

Se mai anunță și primirea unor răspunsuri sau rezolvarea unor situații neclare pentru unele semne zodiacale. Vor aduce senzația de revenire la stabilitate, de punere în ordine a vieții.

ADVERTISEMENT

Ziua se află sub semnul armoniei și poate să marcheze debutul unor noi relații sau noi începuturi în cele actuale. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru vineri, 19 februarie.

Horoscop zilnic: vineri, 19 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua poate să aducă un câștig financiar. Este posibil să vină în forma unei prime, la locul de muncă. Banii aduc fericirea, de data aceasta. Buna dispoziție e asigurată și poate vei chema prietenii să sărbătoriți reușita.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești răspunsuri pentru nelămuririle care te bântuiau de ceva vreme. Schimbarea de atitudine a partenerului de viață are la bază exact lucrurile de care te temeai cel mai tare. Discuțiile îți vor aduce clarificarea situației, dar acest lucru nu te va face fericit.

Gemeni

Profiți de zilele libere ce vor urma și planifici o ieșire în seara zilei de vineri. E vremea să socializezi, să revezi oamenii cărora le duci dorul. Lucrurile acestea îți vor da o stare de spirit mai bună.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua poate să marcheze debutul unei noi relații. Nu erai prea sigur dacă e bine să faci pasul acesta, dar toate semnele au fost bune și te-ai hotărât să încerci.

Leu

Primești vești bune de la locul de muncă. Este vorba de aprobarea unei cereri pentru a schimba biroul sau departamentul, lucru care îți poate aduce și o mărire de salariu, doar vei avea mai multe responsabilități.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de o zi plină, dar te încurajezi cu gândul că vin două mai lejere. Agitația din ultima vreme ți-a adus munte bătăi de cap și poate ar fi o idee bună să iei o mică pauză. Dacă te veri suprasolicita, riști să-ți pui în pericol sănătatea.

Balanță

Chiar dacă ai multe lucruri de făcut, ești fericit pentru revenirea la normalitate a vieții profesionale. După multe luni de muncă de acasă, te bucuri de revenirea la birou, de prezența colegilor și că ai unde să pleci de acasă.

Scorpion

Ziua vine cu rezolvarea unei situații, care întârziase multă vreme. E vorba de o dilemă sentimentală care te-a bântuit o bună perioadă. Scăparea de această problemă îți aduce nu numai pace interioară, ci și senzația că ai reușit să-ți faci ordine în viață.

Săgetător

Discuția cu partenerul de viață aduce lămurirea unor probleme cu care vă luptați de multă vreme. Ai senzația că pacea a revenit în relația de cuplu și că ați luat-o de la capăt cu forțe proaspete.

Capricorn

Viața profesională o să se schimbe radical. Apare oportunitatea pe care o așteptai de multă vreme și vei avea ocazia să-ți demonstrezi abilitățile. Soarta unui proiect important depinde de tine și încrederea pe care ți-o arată superiorii îți va aduce câștiguri financiare însemnate și șansa de a avansa în carieră.

Vărsător

Nu prea mai ai energie pentru ultima zi de muncă din săptămână, dar te încurajezi cu gândul că urmează două zile în care nu-ți vei bate capul cu problemele profesionale. Ai planificat o plimbare mai lungă pentru zilele de weekend și tot ce îți dorești e ca vremea să țină cu tine.

Pești

Ziua aduce schimbări însemnate. Există șansa să te muți într-o altă casă, poate alături de partenerul de viață. Nici la locul de muncă nu se anunță liniște, dar într-un sens bun. Este posibil să obții o avansare sau o bonus financiar.

ADVERTISEMENT