Life

Horoscop zilnic: vineri, 19 martie 2021. Săgetătorul trebuie să fie atent la cuvinte

19.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 19 martie 2021 Sagetatorul trebuie sa fie atent la cuvinte
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 19 martie 2021, aduce atracții noi, ieșiri din zona de confort și înțelegerea unor lucruri din trecut. Zodiile sunt focusate mai mult pe ele, nu pe oamenii din jurul lor. 

Negocierile, relațiile și colaborările sunt îngreunate pe final de săptămână, toată lumea este grăbită să termine treaba cât mai repede și să plece acasă. Voința s-ar putea să nu-i ajute prea mult pe nativi în această zi.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse de FANATIK în rândurile următoare. Ești curios să descoperi care sunt evenimentele rezervate de astre?

Horoscop zilnic pentru vineri, 19 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ideile tale sunt în centrul atenției, ai grijă ce le propui superiorilor. Spre seară poți sărbători alături de cei dragi o reușită pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Taur

Verifică lucrurile pe care le ai de făcut, nu te grăbi să închei toate sarcinile. Astrele te îndeamnă că fii cu ochii în patru, să nu ratezi nicio ocazie.

Gemeni

Te simți atras de o activitate nouă. Ascultă-ți intuiția și descoperă care este pasiunea pe care trebuie să o urmezi. Nu ezita să faci lucruri distractive și interesante.

ADVERTISEMENT

Rac

Inspirația se lasă așteptată, dar asta nu înseamnă că nu ai rezultate excelente la locul de muncă. Ai mai multă încredere în tine, nu abandona misiunea.

Leu

Ești nesigur și neîncrezător pe unele aspecte din viața personală. Ar fi cazul să rezolvi aceste mici probleme, altfel bați pasul pe loc.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți lipsește energia și ești cu gândul la plecarea de la locul de muncă. Deja te vezi în weekend, stând întins pe canapeaua de acasă.

Balanță

Ești înconjurat de tot felul de oameni, dar te simți în continuare singur. Ar fi bine să păstrezi aproape numai persoanele în care ai maximă încredere.

Scorpion

Acceptă că toată lumea greșește, inclusiv tu. Nu încerca să te ascunzi după deget și recunoaște atunci când nu este totul așa cum ai fi vrut.

Săgetător

Presiunea simțită pe umeri te face să cedezi și să spui vorbe în care nu crezi. Unele persoane vor fi serios rănite de atitudinea ta.

Capricorn

Primești foarte multe oferte, dar ești tare confuz. Nu știi ce să alegi și care este varianta potrivită pentru tine. Mai bine așteaptă până luni.

Vărsător

E foarte important să spui ce simți, în special celui de lângă tine. Nu ezita să-i arăți partenerului de viață care sunt sentimentele tale.

Pești

Oricât de mult încerci să negociezi și să primești cea mai bună ofertă nu reușești, asta pentru că nu ai un sprijin lângă tine.

ADVERTISEMENT