News
notix pixel id

Horoscop zilnic: vineri, 21 iunie 2019. Fecioarele au parte de schimbări majore

20.06.2019 | 17:00
Horoscop zilnic: vineri, 21 iunie 2019. Fecioarele au parte de schimbări majore
Horoscopul zilei de vineri, 21 iunie. Sursa foto:realitatea.net

FANATIK vă prezintă horoscopul zilei de vineri, 21 iunie. Se anunță o perioadă încărcată pentru cele mai multe dintre zodii, care simt nevoia unor schimbări, mai ales în plan sentimental. Nici sfera profesională nu va duce lipsă de noi oportunități.

Horoscopul zilei de vineri, 21 iulie

Viața amoroasă poate aduce o serie de aspecte pozitive pentru majoritatea nativilor, mai ales că astăzi nu este exclus să apară chiar sufletul pereche. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați frâu liber emoțiilor și sentimentelor.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbecului simt astăzi nevoia unor experimente, inclusiv în ceea ce privește viața sentimentală. Atenție, însă, excesul de zel poate aduce situații neplăcute și conflicte care riscă să scape de sub control.

Unele zodii reușesc să descopere cheia spre inima persoanei iubite. Sursa foto:redacția.ro
Unele zodii reușesc să descopere cheia spre inima persoanei iubite. Sursa foto:redacția.ro

Taur

Taurii au tendința de a fugi din calea problemelor importante, însă o astfel de soluție nu funcționează niciodată pe termen lung, mai ales că viața are prostul obicei de a produce surprize neplăcute, la momentul total inoportun.

Gemeni

Gemenii ar putea fi bulversați de o informație referitoare la persoana iubită,însă aceasta poate veni din partea unor indivizi care nu sunt tocmai de încredere. Chiar dacă trecutul nu sună tocmai bine, astrologii recomandă evitarea concluziilor pripite.

Rac

Acești nativi au ghinionul de a afla un secret care nu trebuia, sub nicio formă să le ajungă la urechi. Deși tentația este uriașă, astrologii recomandă discreție maximă, pentru că astfel de informații ar putea produce efecte nedorite.

 Leu

Pe Lei în încearcă astăzi  sentimentul că nu au profitat de șansa pe care au avut-o în plan sentimental, mai ales că persoana respectivă chiar le-a pus inima pe jar. Pe viitor, dialogul interior ar fi necesar, înaintea luării unor decizii de acest gen.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia unor schimbări majore, chiar dacă momentan acestea rămân doar în gândurile nativilor. Un sentiment de regret îi determină să acționeze impulsiv, de aceea astrologii le recomandă să trateze fiecare situație cu ceva mai multă luciditate.

Balanţă

Acești nativi riscă să strice pe ultima sută de metri tot ce reușiseră să construiască, mai ales în dragoste. . Ideea este de a nu face greșeli înainte de acest moment. Răbdarea este însă cheia pentru ca relația să-și urmeze drumul cel bun.

 Scorpion

Scorpionii sunt nostaligic astăzi, visează la sentimente ce par demult uitate, însă nu este exclus să aibă parte și de fiorii unei noi iubiri. Trebuie doar să privească spre viitor cu inima deschisă, mai ales că se anunță multe aspecte pozitive.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de câteva ore libere, pentru a-și pune ordine în gânduri, mai ales că fericirea se află la doar un pas distanță, iar unii se comportă de parcă ar fi nevoie de ani întregi de sacrificii. O atitudine mai pozitivă nu ar strica absolut deloc.

Capricorn

Capricornilor le merge de minune astăzi, simt pur și simplu că au lumea la picioare și absolut nimic nu îi mai poate opri. Singurele probleme ar putea apărea însă din cauza oboselii sau a epuizării mentale, dea ceea odihna nu trebuie deloc neglijată.

Vărsător

Orice obstacole le-ar ieși în cale acestor nativi nu trebuie sub nicio formă să se dea bătuți. Totul are o rezolvare, mai ales dacă lucrurile sunt gândite cu calm și luciditate. Încrederea în forțele proprii este cheia spre succes.

Pești

Peștii au chef să lenevească și să uite de toate grijile, însă probleme și-au găsit să vină tocmai acum și pas că nu se mai termină. Oricât de greu ar părea în aceste momente, lucrurile ar trebui luate pas cu pas, altfel pot apărea surprize neplăcute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri