Life

Horoscop zilnic: vineri, 22 mai 2020. Taurul, cea mai fericită zodie

21.05.2020 | 12:42
Horoscop zilnic vineri 22 mai 2020 Taurul cea mai fericita zodie
Horoscop zilnic pentru vineri, 22 mai, de la zodie la zodie. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 22 mai 2020, aduce vești extraordinare pentru nativii născuți în zodia Taur care se vor bucura de momente frumoase din toate punctele de vedere. Nu același lucru se poate spune despre Vărsătorii care sunt cuprinși de tristețe.

Horoscop zilnic pentru vineri, 22 mai 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Eliberează-te de tensiune și concentrează-te mai mult la locul de muncă. Nu este cazul să te alarmezi, însă ar trebui să fii mai atent, altfel riști să rămâi fără serviciu.

ADVERTISEMENT

Taur

Bucurie, zâmbete și multă veselie, așa arată ziua ta. Ești cea mai fericită zodie din întregul horoscop și orice pas ai face este în favoarea ta.

Gemeni

Te afli în permanență în concurență cu tine. Poate ar fi cazul să iei o mică pauză și să ajungi la un consens, în caz contrar te-ai putea pierde.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești invizibil pentru oamenii din jur, dar pentru tine nu este un lucru rău. Așa reușești să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Leu

Energia și entuziasmul sunt nelimitate în cazul tău, dar ia în calcul și o pauză binemeritată. Protejează-ți mai mult sănătatea și starea de bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nimeni nu te poate convinge să te oprești din drum. Ești pus serios pe treabă, ambiția fiind la cote maxime. Profită de asta pentru a-ți depăși condiția.

Balanță

Nici gând să stai în casă, sună-ți prietenii și stabilește rapid o întâlnire. Ai o grămadă de lucruri de povestit și împărtășit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Naturalețea deschide multe uși. În doar 5 minute ajungi să fii angajat la primul interviu la care te prezinți. Norocul este de partea ta azi.

Săgetător

Nu-ți mai încapi în piele de fericire de când te-ai mutat cu partenerul de viață. Deja te gândești la următorul pas, însă ar fi bine să mai aștepți puțin.

Capricorn

Nu te privește ce gândesc ceilalți despre tine. A venit momentul să nu mai dai importanță și să nu mai apleci urechea la ce auzi în jurul tău.

Vărsător

Ești tot mai gânditor și distant. Nu mai vezi deloc partea plină a paharului și suferi în tăcere. Discută deschis cu o persoană în care ai încredere.

Pești

O veste neașteptată aduce un miracol în viața ta ternă și constantă. Bucură-te de aceste momente și nu mai privi în urma ta.

ADVERTISEMENT