Life

Horoscop zilnic: vineri, 24 iulie 2020. Fecioarele vor fi încercate în relația de cuplu. Cineva le pune bețe-n roate

23.07.2020 | 13:32
Horoscop zilnic vineri 24 iulie 2020 Fecioarele vor fi incercate in relatia de cuplu Cineva le pune beten roate
ADVERTISEMENT

Fanatik îți aduce horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Astrele au vești bune pentru unii nativi, dar și răsturnări neașteptste de situsție pentru alții.

Este un început de weekend cu de toate. Se anunță drumuri, romantism, dragoste, dar și situații controversate, depresii ușoare și neîmpliniri financiare.

ADVERTISEMENT

Vezi în rândurile de mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru acest început de weekend.

Horoscop zilnic pentru vineri, 24 iulie 2020 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ai atins un grad ridicat de stabilitate în relația de cupluiar asta îți dă o stare de relaxare. Nu este rău, dar, totuși, nu te culca pe o ureche. Relația trebuie întreținută în fiecare zi pentru a fi de durată.

Taur

Îți faci prea multe griji legate de felul în care ești văzut de cei din jur. Nu ar trebui să te intereseze atât de mult. Dacă tot vrei păreri sincere, vorbește cu membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Gemeni
Rănile din trecut ies la suprafață din nou și parcă nu mai ai liniște. Vrei să mergi mai departe, dar nu știi cum, ești în continuare blocat în trecut. Nu ți-ar strica puțină terapie, poate și câteva ore de meditații.

Rac
Te simți deprimat, singur, parcă părăsit de toată lumea. Fii mai deschis în sânul familiei. Nu uita că ea nu te va părăsi niciodată și-ți va fi alături indiferent de situația prin care treci.

ADVERTISEMENT

Leu
Intuiția și flerul sunt la cote maxime azi, profită din plin de acest aspect și demarează proiectele la care te-ai gândit în ultima vreme. Ți-ai dorit prea mult ca să renunși acum. Mergi mai departe că ești pe drumul cel bun.

Fecioară
Cineva se implică mai mult decât trebuie în viața ta sentimentală. Poate o rudă îndepărtată, un prieten fals sau chiar o persoană nouă care vrea să vă dezbine. Fii cu băgare de seamă.

ADVERTISEMENT

Balanță
Ziua de ai va fi încununată cu succes. Se anunță un venit suplimentar sau o primă de care chiar aveai nevoie pentru a ieși la liman cu toate cheltuielile. Totuși, nu arunca cu banii în stânga și-n dreapta.

Scorpion
Fcai eforturi să te schimbi, să îți schimi abordarea și atitudinea. Ți se pare că acționezi greșit în relațiile cu oamenii. Greșești! Nu trebuie să schimbi nimic. Fii tu, fii autentic, cine trebuie să te placă, te va plăcea oricum.

Săgetător
Fii sincer și spontan în relația de cuplu și vei vedea cum lucrurile bune vor veni la tine. Este foarte important să existe armonie și înțelegere pentru a duce relația la alt nivel.

Capricorn
Începi ziua în forță. Ai multe planuri încă de dimineață și nu știi cu ce să începi. Se anunță drumuri în afara localității, spre seară. Dacă tot vine weekendul, încearcă să te odihnești mai mult.

Vărsător
Problemele se țin lanț de tine și simți că nu mai poți, parcă nu mai ai resurse. Nu te lăsa învins de soarta nemiloasă și găsește forțe interioare pentru a depășit toate problemele.

Pești
Ești prea dur cu tine, dar și cu oamenii din jur. Nu îți dai seama că e normal să greșești. Trebuie să fii amabil și bun cu tine, nu te mai pune la zid, pentru că și cei din jur o vor face.

ADVERTISEMENT