Life

Horoscop zilnic: vineri, 25 septembrie 2020. Capricornul are tendința de a greși

24.09.2020 | 14:00
Horoscop zilnic vineri 25 septembrie 2020 Capricornul are tendinta de a gresi
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte zodiile. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie 2020, vine cu tensiuni în relațiile de afaceri, dar și chestiuni dificile pe plan sentimental.

O zodie este avertizată de astre, existând riscul să facă câteva greșeli care nu mai pot fi reparate. Ziua aduce încurcături sau întârzieri legat de partea financiară.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Citește și tu evenimentele și întâmplările de care au parte acestea în rândurile de mai jos!

Horoscop zilnic pentru vineri, 25 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Nu te lăsa provocat de atitudinea ostilă a unui coleg de serviciu. Indicat ar fi să nu-i dai apă la moară și să-ți păstrezi calmul până la sfârșitul programului. Acasă relaxează-te și destinde-te la un pahar de vin.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești impunător, însă riști să nu fii văzut cu ochi buni. Nu toată lumea din jur apreciază devotamentul tău, lucru care s-ar putea să iște câteva mici discuții și certuri contradictorii.

Gemeni

Ai o listă întreagă de lucruri de rezolvat, însă trebuie să le faci mai întâi pe cele urgente. Nu este cazul să te aglomerezi aiurea sau să dedici prea mult timp unei activități care s-ar rezolvat în doar câteva minute.

ADVERTISEMENT

Rac

Ambiții din punct de vedere profesional. Este un moment potrivit pentru a le arăta superiorilor ce știi să faci. Așa ai posibilitatea să avansezi și de ce nu, chiar să primești un salariu motivant pentru munca depusă.

Leu

Oboseala își spune cuvântul, dovadă fiind irascibilitatea pe care o resimți. Nu-ți vărsa supărarea și nervii pe oamenii care-ți ies în cale, nu au absolut nicio vină că lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încearcă să nu-ți asumi riscuri inutile și să mergi pe drumurile deja bătătorite. Învață din greșelile celor din jur, nu este timp să le faci pe ale tale. Concentrează-te pe ce contează cu adevărat.

Balanță

Evenimente neprevăzute care ți-ar putea strica planurile de călătorie. Nu trebuie să te superi prea tare, oricum nu erai pregătit să pleci prea departe de casă. Bucură-te de activități relaxante în aer liber.

Scorpion

Amână deciziile importante pentru o altă zi și stai lângă cei dragi. Faceți lucruri care să vă încânte de la mic la mare și profitați de moment pentru a depăna amintiri din trecut.

Săgetător

Este o zi dedicată partenerului de viață. De mult nu ați mai stat numai voi doi. Ieșiți în oraș, țineți-vă de mână, comportați-vă ca un cuplu care se află la început de relație.

Capricorn

Ești predispus să faci greșeli majore care nu mai pot fi reparate. Fii cu ochii în patru, confuzia nu are ce căuta când este vorba de decizii importante. Fii stăpân pe situație.

Vărsător

Întâlnirile de afaceri sunt la ordinea zilei. Mare atenție, să nu uiți acasă documente importante, nu ai vrea să te întorci din drum. Fii calm și prudent în privința deciziilor luate.

Pești

Se întâmplă să nu te poți concentra la serviciu. Cere o mică pauză sau pleacă acasă. Trebuie neapărat să te odihnești, ai pierdut prea multe nopți la distracție. Ai nevoie de somn.

ADVERTISEMENT