News

Horoscop zilnic, vineri, 26 aprilie 2019. O zi veselă cu multe emoții pentru o zodie!

25.04.2019 | 19:25
Horoscop zilnic vineri 26 aprilie 2019 O zi vesela cu multe emotii pentru o zodie

Astrologii au prevestit întâmplările pentru ziua de vineri, 26 aprilie 2019. Se anunță o zi veselă, frumoasă, cu emoții mari pentru o anumită zodie. De altfel, e o zi bună, cu multă bucurie, dat fiind că este și Vinerea Mare, sărbătoare în casele românilor.

Horoscop zilnic, vineri, 26 aprilie 2019

Printre nativii care se vor bucura de ultima zi de săptămâna fără incidente, nu se numără, însă, și berbecii. Ei sunt tentați să respingă tot ce au în jur, fără vreun motiv anume. În prima parte a zilei sunt cam ursuzi, dar spre seară totul se va rezolva și va trece la un alt nivel.

Horoscop zilnic, vineri, 26 aprilie 2019. O zi veselă cu multe emoții pentru o zodie!
O zi veselă cu multe emoții pentru o zodie!

Berbec

Nativii zodiei tind să respingă tot ce au în jur. Este posibil ca totul să provină din prea mult stres acumulat în ultima vreme, așa că este recomandată o ieșire cât se poate de repede.

Taur

Taurii vor să dea deoparte toate amintirile neplăcute, făcând loc noilor provocări din viitor, lucru de aplaudat.

Gemeni

Gemenii sunt gata de drum! Se anunță o plecare pentru ei, fie că este una scurtă. Important este că îi va destinde suficient.

Rac

Racilor le este recomandat să se calmeze și detensioneze puțin. Stau în gardă de prea multă vreme, lucru care i-a stors de energie.

Leu

Leii doresc să bine-dispună în jur, ceea ce le și reușește. Plin de amuzament și bună-dispoziție, doresc binele altora, iar binele se și întoarce.

Fecioară

Fecioarele vor avea o zi de vineri foarte frumoasă și plină de emoții. De ceva vreme, ați renunțat la a vă mai face planuri, așteptând ca viața să vă surprindă, iar acum este momentul potrivit.

Balanță

Balanțele nu se simt prea bine în afara cercului de prieteni, ceea ce le dăunează.

Scorpion

Nativii zodiei sunt pregătiți pentru ce urmează! În ultima vreme au făcut tot ce și-au propus, iar acum vin și roadele. De asemenea, ziua de vineri va fi una petrecută în brațele cui doriți.

Săgetător

Nativii zodiei se cramponează în fleacurile care nu au ieșit bine. Și-au ales un moment cam prost, avânt în vedere că e mare sărbătoare în casă.

Capricorn

Capricornii doresc să facă ceva nou, ceva care să îi facă să se agite puține, căci în ultima perioadă au băltit în monotonie pură.

Vărsător

Nativii zodiei au un mare vis pe care încet, încet îl și pun pe roate. De asemenea, în Vinerea Mare, ei se gândesc numai la familie și la binele lor.

Pești

Peștii au nevoie de mare liniște, iar vinerea aceasta este o zi care le va oferi asta. Veți petrece în familie și totul va decurge lin.