Life

Horoscop zilnic: vineri, 26 iunie 2020. Vărsătorii scapă de multe probleme sentimentale

25.06.2020 | 16:18
Horoscop zilnic vineri 26 iunie 2020 Varsatorii scapa de multe probleme sentimentale
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: Vineri, 26 iunie 2020 este ziua în care Vărsătorii vor fi în sfârșit ușurați de poveri. Acești nativi de aer se vor descărca în fața unei persoane importante din viața lor și vor privi viața cu alți ochi.

Horoscop 26 iunie 2020 pentru fiecare zodie

Berbecii sunt puși pe drumuri din cauza chestiunilor birocratice pe care nu le-au rezolvat la timpul lor. Sunt cu nervii întinși la maximum.

ADVERTISEMENT

Taurii descoperă niște adevăruri neplăcute despre persoane în care și-au pus toată baza, de la care luau lumină până acum. Le va fi foarte greu să mai aibă încredere în cineva de acum înainte.

Gemenii au o energie uluitoare, Peștii descoperă că au fost înșelați

Gemenii sunt puși pe fapte mari, așa că se trezesc plini de hărnicie și de voioșie. Simt nevoia să își folosească toată energia bună acumulată până acum.

ADVERTISEMENT

Racii reușesc să se concentreze pe muncă și încep tot felul de proiecte noi, inițiate de data aceasta chiar de ei, nu de către vreun superior.

Leii vor să plece peste mări și țări, să își ia viața de la zero, însă îi reține un sentiment ciudat. Vor lua o decizie în cursul zilei de vineri.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt puse în situații neplăcute la locul de muncă, în care trebuie să aleagă cui să dea dreptate. Sunt nevoite să se poziționeze.

Balanțele duc greul la serviciu și simt că nu sunt suficient de respectate pentru tot efortul pe care îl depun. Sunt gata să spună stop oricărui abuz.

ADVERTISEMENT

Scorpionii primesc cadouri de la persoana iubită și se simt extrem de măguliți. Au parte de o zi fantastică.

Săgetătorii sunt în așteptarea unui telefon important din străinătate, iar vestea bună ar putea ajunge la ei spre seară.

Capricornii fac mici retușuri ale unor lucrări artistice pe care le-au început înainte de pandemie, iar unii dintre acești nativi se apucă de renovări prin casă.

Vărsătorii se confesează unor persoane apropiate și se simt mai eliberate, în timp ce Peștii descoperă o posibilă infidelitate a partenerului de viață.

 

ADVERTISEMENT