News

Horoscop zilnic vineri, 28 iunie 2019. Săgetătorii au nevoie de un ajutor divin

27.06.2019 | 16:00
Horoscop zilnic vineri 28 iunie 2019 Sagetatorii au nevoie de un ajutor divin

Potrivit horoscopului zilnic, vineri, 28 iunie 2019, pentru mai multe zodii va fi o zi plină de suișuri și coborâșuri. Se vor produce tot felul de dialoguri benefice, dar în unele cazuri se vor folosi tonuri ridicate pentru impunerea punctelor de vedere. Săgetătorii vor avea nevoie de un mare ajutor.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019: O zi plină de încercări

Ziua de vineri va fi una cu așteptări mari pentru multe semne zodiacale. Nu toate așteptările vor fi însă certificate de anumite rezultate, căci socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Apar o serie de schimbări benefice pentru majoritatea nativilor, iar unii dintre ei abia așteptau această zi.

Berbec

Berbecii au parte de o zi în care sunt luați la întrebări pentru acțiunile persoanelor din cercul lor de prieteni. Nu toate lucrurile vor fi pozitive vineri, fapt pentru care trebuie să fie cu ochii în patru.

Taur

Taurii au o zi plină de activități. Vor umbla toată ziua și se vor bucura de timpul frumos de afară la finalul zilei. Au o zi liniștită și nu sunt prevăzute cine știe ce evenimente care să îi scoată din startea de confort.

Planetele se aliniază vineri pentru anumite zodii. Sursa foto: backlee.com

Gemeni

Gemenii pun la cale un mare plan de investiții, iar această zi le aduce toate datele necesare. Se recomandă să fie, totuși, foarte atenți la ce semnează sau ce oferte li se fac.

Rac

Racii au parte de o cumpănă sentimentală care apare în urma unor analize destul de negativiste pe care le fac. Trebuie să fie mai încrezători în ei, altfel nu vor face decât să accentueze starea de anxietate.

Leu

Este o zi cu nervii întinși la maximum pentru nativii de foc. Se vor implica în tot felul de certuri, iar unele persoane care apar în calea lor îi va scoate din sărite.

Fecioară

Fecioarele cad pe gânduri și iau tot mai serios în calcul o decizie pe care au tărăgănat-o vreme de ani de zile. Vor să producă schimbarea cea mare fără să se uite în urmă.

Balanță

Balanțele sunt răsfățatele zilei. Au parte de tot felul de cadouri din partea celor din jur, iar prietenii și familia se întrec în complimente.

Scorpion

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge. Și așa vor face și Scorpionii, căci sunt deciși să bifeze tot ce și-au propus. Sunt proactivi, sunt extrem de pozitivi și toate vor ieși bine.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de un ajutor divin căci se află într-o pasă proastă. Chiar și o vorbă bună poate rezolva ceva, însă depinde de la cine vine.

Capricorn

Capricornii nu se gândesc mult până să acționeze, iar colegii de serviciu apreciază determinarea lor. Vor marca un nou trend în cercul lor profesional.

Vărsător

Vărsătorii sunt gata de atac. Vor să se împace cu anumite persoane și vor face tot posibilul să rezolve disensiunile.

Pești

Peștii nu sunt tocmai în apele lor. Unele lucruri se dezvoltă în defavoarea și dezinteresul lor.