Life

Horoscop zilnic: vineri, 29 ianuarie 2021. O zodie primește cea mai bună veste

29.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 29 ianuarie 2021 O zodie primeste cea mai buna veste
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru ziua de vineri, 29 ianuarie 2021, vine cu evenimente importante pentru fiecare zodie în parte. Astrologii au aflat că nativii primesc vești foarte bune. 

Unele semne zodiacale se bucură de întâmplări extraordinare în viața de cuplu, în timp ce altele se gândesc intens numai la vacanță. E momentul să facă planurile și să nu mai stea pe gânduri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ziua de vineri vine cu admirație, respect și energie. Nativii sunt pregătiți să o ia din loc și să lucreze mai mult pentru planurile și ideile lor.

Horoscop zilnic pentru vineri, 29 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Astrele te sfătuiesc să delimitezi foarte bine partea profesională de familie. E foarte important să nu le amesteci pentru că riști să ai parte de discuții și scandaluri inutile.

ADVERTISEMENT

Taur

Unii oameni nu au ce căuta în viața ta. Scapă de persoanele și relațiile toxice, care te trag în jos și nu te lasă să avansezi mai departe. E acum ori niciodată.

Gemeni

Ia-ți inima în dinți și spune-i persoanei pe care o ai în inimă tot ce simți. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să nu vină niciodată. Nu mai pierde timpul.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești nehotărât și simți că ai avea nevoie de mai mult timp de gândire. Foarte bine, nu trebuie să faci unele lucruri în pripă, așa nu riști să faci greșeli majore, de nereparat.

Leu

Ești în centrul atenției și te bucuri de cuvinte de laudă din partea celor din jur, în special la locul de muncă. Superiorii se gândesc să-ți dea o șansă enormă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Gândul îți zboară tot mai des la vacanță. Nu aștepta primăvara să pleci în concediu, poți găsi locuri perfecte de vizitat chiar și acum. Trebuie doar să cauți.

Balanță

Ai parte de o zi mohorâtă în care toate îți ies pe dos. Ai grijă pe cine îți verși nervii, s-ar putea să nu mai poți retracta cuvintele dure spune la mânie.

Scorpion

Simți nevoia de mai multe sfaturi și opinii din partea celor din jur. Nu ezita să ceri ajutorul celor în care ai încredere. E spre binele tău să asculți mai mult.

Săgetător

Asigură-te că ai un plan bine pus la punct pentru viitor. Nu ar strica să fii puțin discret și secretos și să nu dai tot din casă. Fii și tu puțin egoist.

Capricorn

Ești încrezător în forțele proprii. Poți muta munții din loc cu energia și entuziasmul de care dai dovadă în această zi. Poți face lucruri mărețe, depinde numai de tine.

Vărsător

Încă de la primele ore ale dimineții ești cu capul în nori. Visezi la tot felul de lucruri, dar din păcate nu iei atitudine și pierzi timp prețios. Ține cont de instinct.

Pești

Vrei să faci mulți bani, dar pentru asta ai nevoie de câteva colaborări. Încearcă afaceri noi, chiar dacă la prima vedere nu sunt cele mai bune variante.

ADVERTISEMENT