News

Horoscop zilnic vineri, 29 martie. O zodie va risca mult

28.03.2019 | 18:20
Horoscop zilnic vineri 29 martie O zodie va risca mult

Astrologii vin cu vești bune pentru horoscopul de azi, 29 martie. Cțiva nativi au parte de lucruri bune în ceea ce privește sfera afacerilor. Un proiect bine lucrat aduce bani, dar, din păcate, se anunță ceva probleme în viitor. Nu vă bucurați în avans și fiți mereu pe fază!Alți nativi au de luat o decizie cam grea, analiza-ți situația din toate părțile și gândiți-vă la toate opțiunile. Vi se recomandă să fiți răbdători.

Horoscop zilnic vineri, 29 martie: Ce se întâmplă cu zodiile?

Astrele arată niște vești bune pentru unii nativi, așa că fiți atenți la ce este în jurul vostru. De asemenea, sfatul pentru azi este legat de răbdare. “Nu te agita atât, lucrurile cele mai bune se petrec atunci când le aștepți mai puțin. Sufletele mari rabdă în tăcere. Răbdare, nicio plantă nu plânge pe timp de secetă.”

Horoscop pentru azi, 29 martie
Horoscop pentru azi, 29 martie

Berbec

Berbecii au parte de o zi destul de liniștită, asta dacă nu își vor băga nasul în treburile altora. Trebuie să fiți pregătit pentru orce obstacol care vă va ieși în cale. Stați cu ochii în patru!

Taur

Taurii au de înfruntat o situație pe care au tot evitat-o, eh, acum nu se mai poate! A venit timpul să luați o decizie.Supărările s-au cam adunat, luați totul la rece și alegeți acum o cale.

Gemeni

Gemenii au parte de o perioadă cam stresantă și destul de obositoare din toate punctele de vedere. Vi se recomandă un concediu cu prietenii ori familia. Este momentul să văv destindeți.

Rac

Racii și-au cerut iertare pentr greșelile făcute, așa că pot pune capul pe pernă liniștiți. Este important să fiți mereu asumați, iar, alteori, merită să și riscați puțin.

Leu

Leii au parte de o zi ușoară, fără evenimente deosebite. Seara vă veți gândi la cum să vă protejați de prieteniile false. Vi se recomandă să începeți un stil de viață mai sănătos.

Fecioară

Fecioarele vor reuși să-și îndeplinească planurile propuse. Dacă simțiți ceva probleme cu sănătatea, vfaceți o vizită la medic, pentru a fii sigur.

Balanță

Ziua de vineri, 29 martie, aduce pentru voi o adevărată încântare. Motivele fericirii tale sunt venite din interior. Trebuie să fiți prudenți în ceea ce privește partea financiară.

Scorpion

Scorpionii întâmpină pe 29 martie probleme cu comunicarea. Atenția vă este spre noi cunoștințe, vi se recomandă să fiți atent pentru că mulți nu sunt așa cum par.

Săgetător

Vă bucură foarte mult un eveniment așteptat de multă vreme. Vă este recomandat să vă relaxați câteva ore pe zi pentru a putea funcționa cum trebuie.

Capricorn

Dedică-ți timp pentru familie! Ai nevoie de asta pentru a strânge legăturile cu ei. Nu-ți mai face griji pentru orice, totul merge ca pe roate acum. Vei

Vărsător

Vărsătorii își realizează obiectivele. Există un risc la o anumită presiune din partea câtorva persoane. Fiți atenți la cine vă înconjoară!