News

Horoscop zilnic: vineri, 3 mai. Dragostea se transformă în ură

02.05.2019 | 16:30
Horoscop zilnic vineri 3 mai Dragostea se transforma in ura

Horoscop zilnic pentru vineri, 3 mai! Astrele indică ce vor face nativii celor 12 zodii în pe tot parcursul zilei. Se anunță faptul că pentru una va fi destul de greu pentru ca dragostea pe care o știa se va transforma în coșmar. Secretele nu fac o casă bună cu fericire în relație, un nativ va afla pe propria piele acest lucru. Este posbil ca relația să fie la doar un pas de despărțire. Inexistența sincerității este cauza rupturii dintre voi.

Horoscop zilnic pentru vineri, 3 mai

Astrele au indicat faptul că una din zodii are parte de ceva ghinion în privința iubirii. Se pare că dragostea sa se va tranforma ușor într-un adevărat coșmar. Secretele ținute adânc ascunse au fost cele care au făcut ca relația să nu mai meargă. Ți se recomandă ca pe viitor să pui totul pe tavă, chiar dacă ar însemna să riști multe. Asumă-ți!

“Cel mai sincer adevăr înfloreşte doar drept urmare a celei mai sincere iubiri. Sinceritatea este lumina faptelor noastre. Sinceritatea este paşaportul lipsei de politeţe. Sinceritatea nu înseamnă a spune tot ce gândeşti, ci a gândi tot ce spui.”

Horoscop zilnic pentru vineri, 3 mai. Cum evoluează zodiile?
Horoscop zilnic pentru vineri, 3 mai. Cum evoluează zodiile?

Berbec

Berbecii încearcă să rezolve multe probleme deodată, lucru ce îi va încurca. Este inutil să procedezi așa. Atenție mare la anumit epersoane care calcă în viața ta.

Taur

Auzi o conversație din greșeală, ceva ce te va pune într-o situație foarte dificilă. Cel mai simplu este să treci repede peste evenimentul în cauză și să trăiești prezentul.

Gemeni

Gemenii riscă să transforme o dragoste într-un adevărat coșmar. S-ar putea ca persoana iubită să țină ascuns un secret tulburător. Încearcă să afli adevărul orice ar fi.

Rac

Racii stau bine pe partea amoroasă. Aceia care nu mai aveau speranțe în a-și găsi jumătate, nu trebuie să-și mai facă deloc griji. Au parte de o întâlnire neașteptată!

Leu

Leii își găsesc fericirea azi, 3 mai! După o perioadă lungă în care ai fost din floare în floare, azi găsești persoana potrivită. O persoană cu care sunteți compatibil 100% va intra în viața voastră, n-ați fi crezut că ar fi vorba de ea sau de ce bună influență aduce.

Fecioară

Azi, 3 mai, nativii trebuie să se concentreze pe problemele ușor de rezolvat. Nu vă stresați prea tare pentru lucrurile mărunte.

Balanță

Balanțele trebuie să ia decizii cruciale. Trebuie să vă hotărâți dacă iertați sau nu o persoană cu care ați avut o relație anterioară. Astrele vă recomandă să vă gândiți bine de tot.

Scorpion

Scorpionii sunt azi, 3 mai, desprinși de realitate. Trebuie să găsiți un lucru sau o persoană care să vă redea echilibrul, pentru că momentan nu puteți face asta singuri. Nu intrați în conflicte.

Săgetător

Azi, joi, e o zi perfectă pentru a te bucura de fiecare minut. Zeița norocului este darnică, așa că vei simți din plin asta.

Capricorn

Capricornii au o eroare majoră în privința comunicării. Cel mai probabil nu vei cere scuze și nu vei accepta că greșești, lucru care supără enorm.

Vărsător

Ai grijă să nu se afle vreunul dintre secretele tale. Sunte persoane care nu te știu atât de bine, nici tu nu lași ca acest lucru să se vadă. Fii atent la ce spui!

Pești

Este posibil să amâni sau să anulezi planurile pe care ți le-ai făcut pentru azi, 3 mai. Este posibilă o vizită pe după-masă.