News

Horoscop zilnic: vineri, 5 iulie. Scorpionii au probleme în dragoste

04.07.2019 | 16:00
Horoscop zilnic vineri 5 iulie Scorpionii au probleme in dragoste

FANATIK îți prezintă horoscopul zilei de vineri, 5 iulie, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales că se apropie weekend-ul. Vara e în toi, așa că planurile de vacanță încep să prindă contur. Iar horosopul zice că… Vezi mai jos ce zice!

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 iulie

Ziua de vineri, 5 iulie, vine cu liniște și momente frumoase pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cu toate acestea, nu este exclus să apară și unele tensiuni, în special în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

Berbec

Nu se anunță o zi tocmai bună pentru tine. Ai prostul obicei de a te precipita și astfel ajungi să întâmpini situații neplăcute, mai ales la locul de muncă. Astrologii îți recomandă să eviți, pe cât posibil, iscarea unor dispute care nu pot aduce nimic bun.

Ce surprize rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 iulie. Sursa foto: revistateo
Ce surprize rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 iulie. Sursa foto: revistateo.ro

Taur

Ești mai hotărâtă/hotărât ca niciodată să ignori sfaturile celor din jur, pentru a acționa cum îți dictează conștiința. Cu toate acestea, nu este exclus ca rațiunea să îți joace unele feste. Astrologii recomandă să amâni luarea unor decizii importante astăzi, mai ales că se apropie weekend-ul. Grijile pot aștepta până luni.

Gemeni

Astăzi, relația cu persoana iubită nu trece prin cele mai bune momente, mai ales că aceasta are tendința să pună la îndoială chiar și cele mai sincere sentimente. Astrologii îți recomandă, totuși, să rămâi calmă/calm. Orice obstacol poate fi depășit, mai ales când există dragoste la mijloc.

Rac

Încearcă să tratezi orice situație cu obiectivitate, mai ales în plan sentimental. Seara se anunță liniștită, ai putea primi vizita unui prieten apropiat, care să te binedispună. Nu este exclus nici ca persoana iubită să-ți propună o cină romantică în doi. Ești pregătită/pregătit pentru așa ceva?

Leu

Încearcă să amâni punerea în practică a ideilor noi pe care le ai de ceva vreme. Fii realistă/realist în tot ceea ce faci. Dacă nu ești implicat într-o relație, ar putea apărea intenții romantice din partea unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat. Depinde doar de tine, dacă alegi sau nu să le dai curs.

Fecioară

Începând de astăzi, te-ai hotărât să abordezi într-un mod total diferit relațiile cu persoanele dragi. Anumite dorințe te vor inspira să faci o serie de schimbări în privința comportamentului tău. Încearcă, totuși, să nu exagerezi…

Balanță

Te așteaptă o mare surpriză astăzi. Este posibil ca un obiect valoros pe care îl considerai de mult pierdut să apară ca prin minune. Spre seară, te-ai putea revedea cu prieteni vechi, așa că așteaptă-te la o vizită plăcută.

Scorpion

Încearcă să nu mai judeci atât de aspru toate persoanele din jurul tău, bazându-te numai pe aparențe. Această atitudine nu face altceva decât să producă tensiuni nedorite, mai ales în relația cu persoana iubită.

Săgetător

Nativii din Săgetător nu se simt în cea mai bună formă astăzi, din cauza unor probleme cu partenerul de viață. Mai mult decât atât, prieteni buni ar putea provoca dezamăgiri crunte astăzi. Poate ruperea relațiilor este cea mai bună soluție.

Capricorn

Se anunță o zi destul de ușoară pentru Capricorni. Singura problemă ar putea fi dată de o ușoară lipsă de modestie. Astrologii le recomandă să nu devină peste măsură de euforici, întrucît ar putea avea parte neplăceri.

Vărsător

Astăzi, te enervează tot felul de apeluri telefonice, vizite din partea unor persoane necunoscute sau mesaje de la rude. Astrologii îți recomandă să închizi telefonul pentru o perioadă dacă vrei să ai parte de puțină liniște.

Pești

Astăzi ai putea să pierzi  anumite lucruri sau, cel puțin, va exista în permanență acest risc. Ai grijă pe unde mergi și mare atenție la obiectele de valoare. Spre seară, câteva ore de relaxare, un film bun, ar fi variantele ideale pentru a-ți reîncărca bateriile, mai ales că te așteaptă o perioadă foarte încărcată.